Souschef

Kräftan AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Kräftan AB i Stockholm

Värdshuset KRÄFTAN är vackert beläget vid Brunnsvikens vatten, en välbesökt lunchrestarang med festvåning & en betydande del catering
Vi söker dig som idag är 1:e Kock/Souschef och som vill vara med i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra produkter och höja kvalitén i vårt kök.
Tjänsten innebär att jobba i ett team och du ska ha förmågan att engagera och inspirera personalen, vara idérik och kreativ, behålla och säkerhetsställa en hög och jämn kvalitet och framförallt SE gästen.
Du bör vara positiv, lojal, kreativ och pålitlig. Ett brinnande matintresse ser vi som en självklarhet.
Vi ser gärna att du har bra kunskaper i svenska och engelsk både i tal och skrift.
På menyn blandas svenska klassiker och modern matlagning.
Arbetsuppgifterna består i allt från att laga vår uppskattade lunchbuffé, göra cateringbuffeér till att vara med på bröllop & stora fester.
Du som söker ska ha minst 5 års erfarenhet och jobbat med ansvar tidigare
Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde i augusti. 100% tjänstgöring, både dag- och kvällstid.
Vi ser fram emot att mottaga din ansökan med CV på mail och även träffas för provjobb och intervju!
B-körkort är önskvärt

Publiceringsdatum
2011-08-09

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-09-30
Ansökan kan skickas till e-postadress: kraftan.kraftan@gmail.com

Företag
KRÄFTAN AB

Adress
KRÄFTAN AB
ROSLAGSVÄGEN 101 KRÄFTRIKET 9
10405 STOCKHOLM

Kontorsadress
KRÄFTRIKET 9
STOCKHOLM

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6747799
E-postadress: kraftan.kraftan@gmail.com

Jobbnummer
998277

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Kräftan AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Kräftan AB: