Souschef
Strandakar AB / Kockjobb / Gotland
2024-10-25
Visa alla kockjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Strandakar AB i Gotland Strandakar Hotell & Restaurang är en helhetsupplevelse i lantlig lyx i närheten av Herta badstrand i När på östra Gotland. Vi öppnade 2018 och är medlemmar i Petit Hotel sedan 2019. Hotellet har tolv stora och lyxigt inredda dubbelrum, bistro, restaurang och en fantastisk innergård. Vi har ca 100 sittplatser inne i matsalen och ca 60 sittplatser på vår uteservering på innergården. Vår ambition är att vara Gotlands trevligaste mötesplats och att även vara den vackraste.
Vi har ett nybyggt, fullt utrustat och modernt kök. Vi hanterar både traditionell och modern matlagning med influenser från många olika länder anpassat efter säsong. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har även en egen köksträdgård och ett växthus där vi odlar grönsaker och örter.
Nu söker vi en sous chef.
Du är en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagningen. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Vi söker en souschef som kan hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Vi söker dig som känner att du är trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-11-24
E-post:
andreas@strandakar.se Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Souschef".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Strandakar AB (org.nr 556819-9177),
http://strandakar.se När Bomunds I Burgen 924 B (
visa karta)
623 48 STÅNGA
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Kontakt Kökschef
Andreas Hedman
andreas@strandakar.se 0704035630 Jobbnummer 8978448