Sous-Chef
Chalmers Konferens & Restauranger / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Chalmers Konferens & Restauranger i Göteborg Sous-Chef
Vi växer som aldrig förr, vill du också arbeta i ett av Göteborgs största restaurangbolag?
Chalmers Konferens & Restauranger bedriver konferens- och restaurangverksamhet på Chalmers Campus Johanneberg och Campus Lindholmen. Bolagen innefattar tillsammans 20 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, företagsreceptioner, cateringverksamhet och vi anordnar middagar och events för upp till 1000 gäster.
Detta gör oss till en totalleverantör inom service och logistik på de båda anläggningarna.
Vi arbetar med högkvalitativ mat & service och vi erbjuder en spännande arbetsmiljö i ett bra arbetsklimat. Vi är medlemmar i Visita och följer självklart gällande kollektivavtal och lagar. Vi är måna om att vår personal skall trivas hos oss. För att bidra till detta erbjuder vi en rad förmåner till våra medarbetare, t.ex. ett generöst friskvårdsbidrag, rabatt på gymkedjor, företagshälsovård, många möjligheter till kompetensutveckling, roliga teamaktiviteter och bra rabatter i våra restauranger, caféer och i vår butik.
Är du vår nya medarbetare?
Arbetsplats
Våra kök ligger centralt i Göteborg på Chalmers Campus och du blir en del av ett team på 20 personer. Vi har höga ambitioner med vår matlagning i alla koncept och köket arbetar med allt ifrån vårt egna take-away koncept Go Fresh, luncher, konferensmenyer, pubmat till banketter för upp till 700 personer. Vi har verksamhet hela dagen men i huvudsak är arbetstiden förlagd till dagtid måndag-fredag. Som mest att göra har vi då studenterna är på campus och månader med hög beläggning på konferens och event. Det innebär att vi också har lugnare perioder under sommarmånaderna och runt övriga lov och helgdagar.
Arbetsuppgifter
Tjänsten är ny och du kommer att vara en viktig del i att uppnå våra kvalitetskrav tillsammans med våra köksmästare. Dina huvudsakliga uppgifter blir att i driften säkra den dagliga leveransen till restaurangerna. Du kommer också att bli delaktig i utvecklingen av köksteamet och våra produkter.
Kvalifikationer
Restaurangskola eller likvärdig utbildning är ett krav samt minst 6 års dokumenterad yrkeserfarenhet av arbete i kök gärna i en ledande befattning. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet, samarbetsförmåga och eget ansvar. Eftersom det förekommer en del gästkontakt är det viktigt att du är serviceminded och har ett trevligt bemötande. Under vissa perioder har vi väldigt mycket att göra. Därför är det viktigt att du kan hantera stressiga situationer och då kunna arbeta i ett högt tempo.
Ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via mail
jobb@chalmerskonferens.se Skriv "Sous-chef" i ämnesraden. Sista ansökningsdag 2017-06-22. Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med din ansökan.
Anställningsform
Tillsvidareanställning heltid, tjänsteman
Provanställning 6 månader tillämpas
Lön Enligt överenskommelse
Tillträde 2017-08-14
Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten kontakta Jesper Lundberg på telefon 031-77239 11 eller mail
jesper.lundberg@chalmerskonferens.se Besök gärna
www.chalmerskonferens.se för mer information om oss.
Välkommen med din ansökan!
Publiceringsdatum2017-05-24Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-06-22
FöretagChalmers Konferens & Restauranger
AdressChalmers Konferens & Restauranger
Sven Hultins gata 4
41258 GÖTEBORG
KontorsadressSven Hultins gata 4
Jobbnummer 3519753
Observera att sista ansökningsdag har passerat.