Sous-Chef
Storhogna Högfjällshotell & Spa / Kockjobb / Berg
2014-11-06
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sous-Chef" (publicerad 2017-06-01) ⬅️
Visa alla kockjobb i Berg,
Strömsund,
Åre,
Vilhelmina,
Storuman eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Storhogna Högfjällshotell & Spa i Berg,
Härjedalen eller i
hela Sverige Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning, med en omtalad Vinterträdgård. Hotellet ligger vid vägs ände 735 möh med fjället utanför dörren.
Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår.
Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla disipliner längd, på tur och givetvis utför.
I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder vår, sommar och höst.
Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster.. Vårt Spa är i toppskick och Storhogna har under två år utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards Restaurangerna fick 67p i 2014 års upplaga av White Guide.
Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar.
Sous-chef
Vi söker dig med stor passion för matlagning, kvalitet och teamwork. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda inspirerar du köksteamet i rätt riktning. Storhogna är ett högfjällshotell med spa, beläget 725 m ö h, där du har fantastiska möjligheter att utöva ditt intresse för vintersport och friluftsliv.
Publiceringsdatum2014-11-06Dina arbetsuppgifterAtt leda och planera arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat kvällstid. Som Souschef är du tillsammans med Köksmästaren ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller rätt kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.
För befattningen krävs:
Minst 3 års erfarenhet av arbete som förstekock, Souschef eller liknande ledartjänst.
Säsongsanställning dec-april med möjlighet till förlängning
Arbetstider och omfattningVisstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista ansökningsdag 28:e november
Ansökan kan skickas till e-postadress:
peter.dahlback@storhogna.comFöretagStorhogna Högfjällshotell & Spa
AdressStorhogna Högfjällshotell & Spa
Värdshusvägen 4
84092 VEMDALEN
KontorsadressStorhogna
Klövsjö
Visa på karta
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0682-413053
E-postadress:
peter.dahlback@storhogna.com Jobbnummer 2058874
Observera att sista ansökningsdag har passerat.