Sous Chef Och Kock till Bockholmengruppen
Bockholmen hav & restaurang / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Bockholmen hav & restaurang i Stockholm,
Solna eller i
hela Sverige Som Souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd Köksmästaren.
Vi söker dig,
• Som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
• Som är prestigelös, tydlig och lyhörd ledare
• Som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål -Du ska vara social och trevlig
• Initiativtagande
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Bockholmengruppen grundades 2003 då vår första restaurang Bockholmen Hav & Restaurang öppnades. Idag har vi 8 restauranger runt om i Stockholm. Vårt mål är att ha en restaurang i varje stadsdel - bara Kungsholmen och Vasastan saknas. Med prestigelös service och stor flexibilitet vill vi skapa en helhetsupplevelse både i Stan & Skärgårdsmiljö!
Publiceringsdatum2018-04-04Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-05-04
Ange följande referens när du ansöker: Sous Chef & Kock
KontaktFredrik Kruger
fredrik@bockholmengruppen.comFöretagBockholmen Hav & Restaurang
AdressBockholmen Hav & Restaurang
Grevturegatan 35
11438 Stockholm
KontorsadressGrevturegatan 35
Jobbnummer 4060990
Observera att sista ansökningsdag har passerat.