Scandic Sjöfartshotellet söker Sous chef
Scandic Scandic Sjöfartshotellet / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Scandic Sjöfartshotellet i Stockholm Scandic Sjöfartshotellet har ett centralt läge på Södermalm och är den perfekta utgångspunkten för dig som vill upptäcka Stockholm. Shoppa i unika butiker i SoFo, ta Djurgårdsfärjan till Skansen och Wasamuseet eller utforska Gamla Stans gränder och titta på Högvakten vid slottet.
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt.
Scandic Sjöfartshotellet har ett centralt läge vid Slussen med närhet till vattnet och Gamla Stan. Hotellet har 212 rum, restaurang, bar, konferens samt en takterrass under sommaren där det skapas en social scen för både gäster och stockholmare. Den lekfulla och eklektiska miljön och den spännande mixen av människor skapar en inbjudande och internationell atmosfär, unik för Stockholm. Vi söker dig som gillar ständig förändring och som vill vara med och bidra till att skapa den varma atmosfär vi vill att hotellet ska förmedla.
Publiceringsdatum2016-10-24ArbetsuppgifterSom Sous chef ansvarar du tillsmmans med köksmästaren för att säkerställa en hög kvalitet på mat och service för våra gäster. Du leder teamet i köket och utvecklar rutiner för ett effektivt och smidigt arbete. I ditt ansvarsområde ingår menyplanering, gruppbokningar, HACCP, beställningar och inventering.
Personlig profil
Du har en kockutbildning i grunden och minst fem års erfarenhet från arbete i kök. Du har tidigare haft ansvar och har grundläggande kunskaper i ledarskap.
Vi tror att du är en inspirerande arbetsledare som har förmågan att leda och utveckla dina medarbetare. Vi utgår från att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra människor och att du är noggrann och lösningsorienterad. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle.
Kontaktuppgifter för detta jobbHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Chris Gräfe på telefon 08-51734908 eller maila på
christoph.grafe@scandichotels.comAlla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Varaktighet, arbetstid
tillsvidare heltid
Ersättningenligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-11-15
Ansökan kan skickas till e-postadress:
christoph.grafe@scandichotels.comKlicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktChristoph Gräfe +46 851734908
christoph.grafe@scandichotels.comFöretagScandic Scandic Sjöfartshotellet
AdressScandic Scandic Sjöfartshotellet
Katarinavägen 26
10465 STOCKHOLM
KontorsadressBox 15056
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 3123593
Observera att sista ansökningsdag har passerat.