Scandic Park söker Kock
Scandic Park / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Park i Stockholm Scandic Park
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt.
Scandic Park är beläget vid Humlegården på Östermalm i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan. Hotellet vänder sig till såväl affärs- som fritidsresenärer och har en stor andel internationella gäster. Hotellet har 201 rum varav 8 sviter, relaxavdelning, konferenslokaler samt bar och restaurangen Park Village. Hotellet ingår i Skandinaviens ledande hotellkedja, Scandic Hotels.
Tjänsten är tillsvidare.
Våra menyer och koncept har huvudsakligen svensk inriktning med internationella inslag. Köket producerar även mat till hotellets evenemang och konferenser.
Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att lära dig mer och fördjupa din kompetens i köket.
Dina arbetsuppgifter - Vi söker en kock till hotellets kök som rapporterar direkt till Köksmästaren. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i köket.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stort intresse för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att öredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god medarbetare och inspirera till kompetenshöjning.
Våra menyer har huvudsakligen svensk inriktning med internationella inslag. Köket producerar även mat till hotellets evenemang och konferenser.
Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att lära dig mer och fördjupa din kompetens i köket.
Schemat är rullande och omfattar kvällar och helger.
Personlig profil -Du är utbildad Kock med minst tre års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i engelska samt svenska.Du har ett genuint matintresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer. Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer Scandics koncept. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle.
Publiceringsdatum2015-09-10Kontaktuppgifter för detta jobbHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Linda Swanström på mail
linda.swanstrom@scandichotels.comAlla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan via länken nedan!
linda.swanstrom@scandichotels.comVaraktighet, arbetstid
Heltid Fast
ErsättningEnligt kollektivavtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-10-02
Ansökan kan skickas till e-postadress:
linda.swanstrom@scandichotels.comKontaktLinda Swanström
linda.swanstrom@scandichotels.comFöretagScandic Park
AdressScandic Park
Box 5255
10246 Stockholm
KontorsadressKarlavägen 43
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2425526
Observera att sista ansökningsdag har passerat.