Resturang Källarkrogen söker Kock
Restaurang Källarkrogen / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang Källarkrogen i Göteborg Resturang Källarkogen öppnades på 60-talet av skådespelaren Lennart Lund som gav krogen namnet Kopparmärra eller som Göteborgaren kallade den, "Öltunnan". 1977 togs krogen över av familjen Sjöbring med den välkände Göteborgskrögaren Christer Sjöbring i spetsen, då fick krogen namnet Källarkrogen. Men redan från slutet av 1700-talet har valven varit till matens glädje, då charkuterihandlare C.R Angerman huserade här. Valven användes fram till slutet av 1930-talet för beredning av rökt kött som såldes i charkuteriaffären på gatuplanet.
1935 flyttade så Weibulls fröhandel in i huset och använde då delar av valven till frölager. Sägas bör också att på gården låg Halländska Thebrödsbageriet som bakade sitt första bröd 1880.
Den sista ugnen slogs av 1968, då av bagaren Lennart Yngfors, som då innehaft krogen sedan 1939.
Sedan 1994 innehas krogen av Pia och Cecilia.
Resturang Källarkrogen söker nu en kock. Du bör ha kunskap om internationell och traditionell matlagning samt minst 5 års erfarenhet av arbete som kock.
Publiceringsdatum2013-01-18Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Schemalagd arbetstid på kvällar och helger.
TillträdeVid överenskommelse.
ErsättningFast lön
Timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-02-19
Ring 031-7118845 eller besök oss för att ansöka om tjänsten. Ta gärna med dig ditt CV och personliga brev.
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
KontaktÄgare Pia Reitz
Ägare Cecilia De Caro
FöretagRestaurang Källarkrogen
AdressRestaurang Källarkrogen
41107 GÖTEBORG
KontorsadressÖstra Larmgatan 20
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 031-7118540
Faxnummer: 031-7117800
Jobbnummer 1441875
Observera att sista ansökningsdag har passerat.