Restaurant Supervisor
Radisson Blu Arlandia / Chefsjobb / Stockholm
2018-03-08
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Restaurant Supervisor" (publicerad 2018-03-19) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Arlandia i Stockholm,
Sigtuna eller i
hela Sverige Radisson Blu Arlandia Hotel på Arlanda Airport ligger bara några minuter från terminalerna och du tar dig enkelt till flygplatsen med vår kostnadsfria ALFA-buss.
Vårt hotell erbjuder 339 ljudisolerade rum och sviter, gym med bastu och inomhuspool. Här serveras goda måltider i vår restaurang. I vår moderna bar kan gästen varva ner med en drink eller äta något från vår barmeny. För den som har en tidig morgonflygning serverar vi vår Super Breakfast Buffet dagligen från kl. 04.30.
Våra 25 mötesrum erbjuder toppmoderna evenemangsfaciliteter för affärsresenärer som vill ha produktiva möten nära Arlanda
För att tillsammans med Restaurangchefen och dennes team vidareutveckla våra produkter i linje med våra gästers behov söker vi nu en driftig ledare som kan ta ansvar för vår restaurang. Som Restaurant Supervisor hos oss skapar du en trygg grupp som säkerställer att service och upplevelse gentemot gästen är i världsklass. Vi ser fram emot att ha någon som tillsammans med vår Restaurangchef kan driva utvecklingen framåt för både vår á la carte-restaurang samt konferensfikor, luncher och middagar.
Är du en person som brinner för service, tycker om att vara både ute i drift och ha administrativt ansvar samt känner att du vill utvecklas i din karriär då är denna position något för dig.
ANSVARSOMRÅDEN
* I nära samarbete med Restaurangchefen utveckla restaurangverksamheten
• Du ansvarar för att leverera bästa möjliga resultat tillsammans med teamet
• Det är en självklarhet att du är delaktig i driften. Schemat är varierande med dagar, kvällar och helger
• Utveckla försäljnings-och prisstrategier i samråd med Restaurangchefen
• Du entusiasmerar dina medarbetare och får varje individ att prestera maximalt
utifrån sina egna förutsättningar.
* Vidareutveckla och leda medarbetarna är en central del av din roll
• Schemaplanering och beställningar
* Arbeta enligt hotellets policies samt Radisson Blu Hotels & Resorts gemensamma
riktlinjer och servicekoncept.
KRAV FÖR TJÄNSTEN
* Dokumenterad flerårig erfarenhet från Hotell-och Restaurangbranschen. Det är en merit om du jobbat som supervisor tidigare
* Utpräglad servicekänsla med en positiv Yes I Can!-attityd
* Du är väl insatt i olika typ av planeringar och uppföljningar
* Som person är du ansvarstagande och resultatorienterad
* Du har en god samarbetsförmåga. Med din tidigare erfarenhet känner du dig trygg i att hantera olika typer av personalfrågor.
* God datorvana och goda kunskaper i Office-paketet är ett krav. Vi ser också att du har
kunskaper i Opera och/eller Micros eller annat hotell-eller restaurangdatasystem
* Naturligtvis talar och skriver du engelska obehindrat, då det är vårt koncernspråk.
VI ERBJUDER:
* Visstidsanställning på minimum 3 månader med chans till ytterligare förlägning.Tillträde enligt överenskommelse.
* Företaget erbjuder goda möjligheter till utbildning och utveckling och andra attraktiva
personalförmåner.
ANSÖKAN:
* Ansök via länken senast den 15 april. Observera att intervjuer och urval sker löpande.
Frågor om tjänsten besvaras av Restaurangchefen Marie Bengtsson på
marie.bengtsson@radissonblu.comVaraktighet, arbetstid
Heltid Viss tid
Publiceringsdatum2018-03-08ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-04-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJennie Berneron
jennie.berneron@radissonblu.com 0702-990004
Marie Bengtsson
marie.bengtsson@radissonblu.com 0705937706
FöretagRadisson Blu Arlandia
AdressRadisson Blu Arlandia
Box 103
19045 Stockholm-Arlanda
KontorsadressBox 103
Jobbnummer 4008227
Observera att sista ansökningsdag har passerat.