Restaurant manager

Stenungsbaden Yacht Club / Chefsjobb / Stenungsund
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Stenungsund, Orust, Lilla Edet, Tjörn, Kungälv eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund, Göteborg eller i hela Sverige

STENUNGSBADENS YACHT CLUB HOTELL, RESTAURANG, SPA OCH NÖJE Vår historia Under åren 1986-1992 utgjorde Stenungsbaden bas för Sveriges America's Cup-satsning med utmanarbåten Tre Kronor. Influenserna från kappseglingen och den amerikanska östkusten är påfallande än idag. Men lika framträdande är förstås den svenska västkusten. Det märks inte minst på våra fina, lokala råvaror, inte sällan hämtade från havet

Publiceringsdatum
2015-07-16

Dina arbetsuppgifter
Längtar du efter spännande utmaningar? Drivs du av att få ett team att prestera? Är du en person som brinner för att ge förstklassig service, men som även efter en lyckad arbetsdag känner att det finns mer att ge? Vill du arbeta i en avslappnat elegant miljö med alla förutsättningar för att sätta ett helt nytt restaurangkoncept på kartan? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som restaurantmanager på Stenungsbaden Yacht Clubs nya satsning. Arbetsuppgifter Vi söker nu den vassaste restaurantmanager till Stenungsbadens Yacht Club som blir ansvarig för Captains grill och Kookaburra restaurang, bankett/festvåningsverksamhet samt extern catering.? Restaurantmanagern har ett nära samarbete med frukost/lunch-managern. Hen rapporterar till Food and Beverage Manager samt sitter med i F&B:s ledningsgrupp. Restaurantmanagern har ett övergripande driftsansvar för ovan nämnda delar, vi ser att rätt person älskar att vara i driften samt triggas av att ha tydliga mål?som nyckeltal, omsättning, råvarukostnader, driftskostnader osv?

Du har även ett personalansvar för hovmästargrupp, arbetsledare och servisgrupp. Som chef och ledare för en stor del av vår organisation har du ett extra stort ansvar att föregå med gott ?exempel. Du förväntas vara delaktig i att skapa en prestationskultur präglad av fokus på försäljning, best practise, rätt kvalitet, tät måluppföljning, transparens ?och hög närvaro som ledare i syfte i att skapa jämnt höga prestationer.

Utbildning och erfarenhet
Kvalifikationer och personlighet Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning samt minst 6 års yrkeserfarenhet inom restaurang i liknande befattning. Högskoleutbildning är meriterande.? Du gillar utmaningar, är van vid tidspressade situationer och känner dig bekväm och trivs i arbetsledarrollen. Du brinner för att ge förstklassig service och att överträffa gästens förväntningar. Kvalitet och försäljning är naturligt för dig.? Vi värdesätter att du har både à la carte och banketterfarenhet, barerfarenhet ser vi som meriterande.?Som person är du flexibel och samarbetsvillig, att skapa team med medarbetare och ledningsgrupp är något vi ser som en självklarhet. Att se och få ut det bästa av varje medarbetare är det du triggas av. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, tillträde i början av augusti.

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
heltid-tillsvidare Tillträde
20150801

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön
enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-08-09
Skriftligt
Ansökan kan skickas till e-postadress: isabell.dagman@stenungsbaden.se

Kontakt
Isabell Dagman 0303-726841

Företag
Stenungsbaden Yacht Club

Adress
Stenungsbaden Yacht Club
Södra Stenungsön
44448 STENUNGSUND

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0303-726800
Faxnummer: 0303-726899
E-postadress: info@stenungsbaden.se

Jobbnummer
2341344

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Stenungsbaden Yacht Club

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Stenungsbaden Yacht Club: