Restaurangchef till Sabis hos Octapharma

Sabis AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

I en totalrenoverad K-märkt fastighet beläget på Kungsholmen ansvarar Sabis för Octapharmas lunchrestaurang, café och representation. Med restaurangkonceptet "Saluhall anno 1900" serverar vi ca 380 luncher och ca 180 frukost dagligen. Vi lagar all mat från grunden. Totalt arbetar 10 personer på Bistro Bryggeriet. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Som Restaurangchef är du ytterst ansvarig för restaurangen. Du har resultat- och personalansvar, samt ansvarar för både kund- och uppdragsgivarrelationer. Du arbetar till stor del operativt och har arbetsledande ansvar för hela teamet.

• Driver du försäljningsarbetet framåt och förbättrar kundupplevelsen
• Verkar du hela tiden för att totalupplevelsen är av hög kvalitet
• Är du själv aktiv i den dagliga driften och lyssnar på Octapharmas medarbetare för att ständigt kunna utveckla verksamheten

Du är själv aktiv i den dagliga driften och det är viktigt att du förespråkar gränsöverskridande arbetsrutiner. I rollen rapporterar du till driftschef på affärsområde Restaurang & Servicetjänster.

Publiceringsdatum
2022-09-28

Profil
Vi söker en kvalitetsmedveten restaurangchef med goda ledaregenskaper. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer, är lyhörd för uppdragsgivarens önskemål och har en god dialog med dina medarbetare. Du behöver vara kreativ och tycka om att skapa överraskande upplevelser för gästerna. Bra kontroll i ekonomihanteringen är också avgörande.

Du är en god ledare och gillar att arbeta med att motivera och utveckla din personal. Vi ser att du är driven och idérik eftersom totalupplevelsen av mat, dryck och service ska vara mycket hög. Att du talar god engelska är en förutsättning.

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder dig
Som Restaurangchef på Sabis får du möjlighet att göra skillnad för dina kunder och medarbetare i ett stabilt bolag med stort fokus på utveckling. Sabis är ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar där du får mandat att leda din verksamhet och dina medarbetare samtidigt som du växer som ledare tillsammans med oss. Dessutom jobbar vi med glädje och firar våra framgångar!

Så ansöker du
Tillträde enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftschef Tobias Gustavsson tel. 073-9646676. Välkommen med din ansökan! Alla ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
• -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-10-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Sabis AB (org.nr 556165-9888)

Arbetsplats
Sabis

Jobbnummer
7022053

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis AB: