Restaurangchef/Sommelier
Hufvudsta Gård Mat & Möten AB / Chefsjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hufvudsta Gård Mat & Möten AB i Solna Vackert beläget vid Ulvsundasjön i Solna, och ändå nära kommunikationer, ligger Hufvudsta Gård Mat & Möten. En unik plats för dagkonferenser, matlagningskurser och representationsmiddagar, känt för sin vackra miljö för sitt förstklassiga kök.
Emma, vår sommelier går vidare till vår systeranläggning, och nu söker vi en ersättare till henne. En person med ett brinnande intresse för mat och vin och som vill utveckla våra koncept, men även kan ansvara för inköp, planering, schemaläggning och den lilla personalgruppen om två personer med eget budgetansvar.
Vi söker en person med bred erfarenhet av restaurangarbete och höga ambitioner som tillsammans med ledningen vill vara med i arbetet med att utveckla våra produkter och stärka vårt varumärke. Förutom att du kommer att ansvara för hela vårt dryckessortiment så kommer du att hålla vin- och dryckesprovningar och vara delaktig i utvecklingsarbetet av dessa. Du skall kunna blanda goda drinkar och uppskatta ett mycket varierande arbete med mycket gästkontakt.
Arbetet kräver att du är självgående och idérik samt att du tar vara på den möjlighet som finns att forma och påverka ditt eget arbete och företagets framtid. Vi tror att du kan vara en person som jobbat några år på restaurang som Sommelier men som nu kanske har familj och vill jobba mindre helger, men ändå ha ett roligt jobb.
Förutom att du ska ha ett brinnande intresse för mat och dryck vill vi att du har dokumenterad erfarenhet av restaurangarbete samt en sommelierutbildning på Grythyttan, Restaurangakademien, Vinkällan eller motsvarande.
I arbetet ingår självklart även matsalsarbete. Eftersom vi är en mötesanläggning kommer du även att vara involverad i mötesplaneringen och fungera som en i vårt team. Det är viktigt att du är flexibel då ditt arbete kan bestå av allt från att planera schema och leda gruppen till att blanda cocktails och hålla provningar och möblera om ett konferensrum.
Du skall också vara en stor inspiratör till dina medarbetare och hjälpa till att skapa ett bra och starkt team.
Det är viktigt att du är ordningsam och kan arbeta med mycket eget ansvar. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift och kunna hålla provningar på engelska.
Som person vill du utvecklas i takt med ditt arbete och du vet när du måste fylla på med mer kunskap. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara beredd på att hugga i när de behövs och vara prestigelös. Vi vill även att du har körkort.
Arbetspassen är förlagda till vardagar såväl dag som kväll och semestern tar du utpå sommaren och vid skolornas lov då vår verksamhet är begränsad.
Tjänsten är en fast heltidsanställning. Som Restaurangchef/sommelier kommer dina arbetspass att ligga kvällstid cirka tre gånger i veckan.
Tjänsten skall tillsättas snarast. Lön enligt ök. ?Se vår hemsida
www.hufvudstagard.se för mer information.
Ansökan med CV och personligt brev skickas per e-mail till
maria.eklund@ihgab.se senast den 8 mars 2013.
Publiceringsdatum2013-02-21KörkortskravB
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan tyvärr inte göras via e-post.
FöretagHufvudsta Gård Mat & Möten AB
AdressHufvudsta Gård Mat & Möten AB
17173 SOLNA
KontorsadressHufvudsta Gård, Slottet
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-4466430
E-postadress:
info@hufvudstagard.se Jobbnummer 1473574
Observera att sista ansökningsdag har passerat.