Restaurangchef Och Köksmästare
Vuoggatjålme / Kockjobb / Arjeplog
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Arjeplog,
Sorsele,
Arvidsjaur,
Malå,
Jokkmokk eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Vuoggatjålme i Arjeplog RESTAURANG VUOGGA SÖKER PERSONAL
Restaurang Vuogga är en unik, ung och modern restaurang belägen mitt i ett fjällparadis, Vuoggatjålme.
Vuoggatjålme är en fjällgård nära norska gränsen ett stycke från Silvervägen. Här är den perfekta utgångspunkten för fjällupplevelser av de flesta slag. Sveriges vattenrikaste fjäll är ett paradis för fiskare och de stora områdena med fri skoterkörning erbjuder fantastisk friåkning under vårvintern. Pimpelfiske, ripjakt och vandring är andra aktiviteter som lockar.
Restaurangen är en del av en större anläggning bestående av stugor (ca 100 bäddar) husvagnscamping och turistservice. Vuoggatjålme är även bas för Arctic Airs helikopterverksamhet och under sommaren betjänar vi även en stor del flygkunder. Som anställd i Vuoggatjålme kommer du att ha viss tillgång till vårt serviceutbud.
Nu söker vi Restaurangchef och Köksmästare
KÖKSCHEF
Som kökschef är du med och utvecklar Restaruang Vuogga tillsammans med oss. Under åren har vi skapat en restaurang med identitet. Vi vill servera god mat med hög kvalitet till ett resonabelt pris, där de flesta rätterna har en lokal anknytning (Lappland/Norrland/fjäll) men med moderna inslag. Vi serverar endast svenskt kött.
Vi vill att så mycket som möjligt lagas från grunden och vi försöker att servera alla som är hungriga. Vi serverar för det mesta á la carte, men även tex påskbord. Vi är öppna för att testa nya saker och tycker att mattrender kan vara spännande. Du är välkommen att bidra med egna idéer, förslag och initiativ.
Restaurang Vuogga har 60 stolar och det är du som kökschef som utför all matlagning och alla de dagliga förekommande uppgifterna i köket. Restaurangköket är endast 5 år gammalt och väl utrustat. Du arbetar oftast ensam. Vid tillfällen när det är högt tryck i köket kan extra personal hjälpa till med förberedelser, desserter, disk osv. Vid dessa tillfällen är du den som leder, motiverar och inspirerar dina medarbetare i köket.
Nu söker vi Dig som vill arbeta i denna vackra miljö och har ett brinnande intresse för mat. Du ska vara utbildad inom restaurang och haccp eller ha motsvarande kunskap och ha god erfarenhet inom yrket. Du måste vara van att arbeta självständigt och ha goda kunskaper i köksekonomi och planering. Du prioriterar hygien, ordning och reda och effektivitet. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfylld attityd som tål stress och påfrestningar när det stundtals blir hektiskt, och samtidigt kan ta egna initiativ när det är glest mellan gästerna.
Dina uppgifter:
• Ansvarar över alla dagliga förekommande uppgifter i köket. Planering, prep, matlagning, städning, diskning.
• Tillsammans med ledningsgrupp och restaurangchef utveckla restaurangens inriktning och skriva meny.
• Tillhandahålla högsta möjliga matkvalitet
• Ansvara för medveten matlagning, dvs miljömedveten och energieffektiv
• Menyplanering, inköp och kostnadseffektiv planering
• Underhåll av kökets strukturer och rutiner
• Livsmedelshantering och egenkontroll enligt rutiner
• Ansvar för städrutiner och upprätthållande av god hygien
• Schemaläggning tillsammans med ledningsgrupp
• Viss budget- och resultatansvar. Tillsammans med restaurangchef och ledningsgrupp titta på budget och budgetuppföljning
RESTAURANGCHEF
Som restaurangchef i Restaurang Vuogga är du med och utvecklar en ung verksamhet som med god service och stort engagemang växer år från år. Under åren har vi skapat en restaurang med identitet och det är viktigt för oss att bibehålla en trivsam och varm atmosfär, med hög servicenivå. Med din personlighet och ditt engagemang representerar du restaurangens ansikte gentemot våra gäster. Vår restaurang serverar god mat med hög kvalitet till ett resonabelt pris, där de flesta rätterna har en lokal anknytning (Lappland/Norrland/fjäll) men med moderna inslag. Vi serverar endast svenskt kött. Vi vill att så mycket som möjligt lagas från grunden och vi försöker att servera alla som är hungriga
Vi ser gärna att du är initiativrik och ivrig att sätta din egen prägel på den kvalitativa upplevelsen vi ger våra gäster.
Arbetet gäller alla förekommande arbetsuppgifter i restaurangen. Du ansvarar för den dagliga driften. Tjänsten är en ledande roll med stort ansvar. Du arbetar oftast ensam i serveringen. Under perioden då det är högt tryck i restaurangen kan extra pesonal hjälpa till och det är då din roll att leda, utbilda och motivera dina medarbetare.
I rollen ingår att göra scheman, beställningar och se till att rutiner och service håller en hög kvalitet. Du är som restaurangchef ytterst ansvarig för restaurangen.
Under perioder kommer det även att vara du som tar emot stuggäster i receptionen.
Du är kostnadsmedveten, driver merförsäljning och vill sälja in din produkt. som Restaurangchef är det viktigt att du är lösningsorienterad, prestigelös och handlingskraftig samt har ett utpräglat sinne för detaljer. Du har en stor passion för det du gör och ett brinnande intresse för mat, vin och förstklassig service.
Vi ser helst att du har god erfarenhet inom restaurangbranschen eller servicebranschen, då gärna en ledande roll. Du ska behärska engelska i tal och skrift och ha god datorvana.
Dina uppgifter:
• Uföra det dagliga arbetet i restaurangen. Det innebär bl.a servering, disk, städning
• Egenkontroll. Att löpande kontrollera kvaliten på serveringen och att arbeta med god hygien och strukturerade rutiner
• Samarbeta med kökschef samt ledningsgrupp gällande restaurangens inrikting, menyskrivning och marknadsplan
• Sköta gruppförfrågningar och offerter
• Se till att hålla övrig personal informerad om nyheter om vad som händer inom restaurangavdelningen
• Rapportera till och hålla ledningsgruppen uppdaterad på det som sker i restaurangen
• Ansvara för inköp av: vin, öl, sprit och övrig dryck, cafévaror, eventuell frukostmat, förbrukningsmateriel som servetter, ljus mm
• Tillsammans med kökschef och ledningsgrupp titta på budget och budgetuppföljningar
Publiceringsdatum2015-09-08Övrig informationBoende kan ordnas
Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 6 månader eller längre
Heltid
Säsongsarbete 8 månader enligt följande datum. Säsong vårvinter: 4 januari-22 maj. Säsong sommar: 20 juni-31 september
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-10-31
Välkommen med din ansökan!
Ansökan kan skickas till e-postadress:
info@vuoggatjolme.seKontaktTina Viklund 0961-10715
info@vuoggatjolme.seFöretagVuoggatjålme
AdressVuoggatjålme
Vuoggatjålme 952
93894 ARJEPLOG
KontorsadressVuoggatjålme 952
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0961-10715
E-postadress:
info@vuoggatjolme.se Jobbnummer 2420648
Observera att sista ansökningsdag har passerat.