Restaurangchef/experience manager

Cheffle HB / Chefsjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Sigtuna, Österåker, Håbo, Upplands-Bro, Upplands Väsby eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Cheffle HB i Sigtuna, Österåker, Sollentuna, Täby, Uppsala eller i hela Sverige

Du kommer att ansvara för:

• utveckling av Sigtunahöjdens nya måltidsupplevelse och vidareutveckling av mötesgästernas måltidsupplevelse

• arbetsledning och utveckling av teamet som utvecklar samarbetet på hela hotellet

• bemanning och schemaläggning

• kort och långsiktig planering av dagligt arbete i matsalen

• säkerställa att högsta möjliga merförsäljning till varje gäst sker

• ha kontakt med både privatgäster och mötesbokare/eventarrangörer

• inköp

• kvalitetssäkra gästupplevelsen i matsalen enligt det koncept som gemensamt med F&B Manager kommer att arbetas fram

• säkerställa att budgeterade intäkter och kostnader följs

Vi vill på ett professionellt och ödmjukt sätt leverera en måltidsupplevelse med internationell prägel på en hög och intressant gastronomisk nivå. Det viktiga för oss är att använda råvaror som värnar om djur, människor och natur idag, samt för nästkommande generationer.

Smaken och råvaran är i fokus, men hellre lite stoj och stim än stramt och stelt. Middagarna kan serveras på tallrik, som shared food i olika serveringar. Väder och vind samt humör och din känsla styr hur middagen presenteras!

Vi skapar måltider främst med nordiska råvaror och allra helst med produkter från våra gårdar i Roslagen, kryddade med guldkorn från världens alla hörn. Dryckerna till måltiderna är lika viktiga för att skapa en helhetsupplevelse och vi vill att alla drycker ska vara producerade på ett miljövänligt sätt.

Teamet i matsalen består av 11 personer inkl restaurangchef, festvåningschef och baransvarig/hovmästare. Restaurangen ansvarar för hotellets frukost, fm/em kaffe, lunch, middagar, bar, bröllop, fester, dryck och måltider i SPA.

Vi söker dig som:

• vill vara med och utveckla och leda teamet i matsalarna tillsammans med F&B Manager Kalle Eriksson och festvåningsansvariga Evelina Högstedt

• vill vara med och utveckla mat och dryck till högre höjder tillsammans med teamet i kök och matsal

• har ett stort intresse och kunskap för dryck i alla dess former och tycker om att dela dina kunskaper med såväl gäster som kollegor.

• har en estetisk känsla och ett intresse för trender och inredning

• gedigen erfarenhet från ledande befattning från restaurang med höga ambitioner

• har en stor förmåga att inspirerar och leda teamet i matsalen

• är utbildad sommelier

• är trygg med att kommunicera på svenska och engelska via mail, telefon och i sociala medier

Sigtunahöjden är inget vanligt konferenshotell utan en internationell mötesplats som levererar upplevelser på olika många sätt. Nu står vi i startgroparna för att öppna en restaurangdel där måltidsupplevelsen ska var i topp, med ett 40 tal platser utöver de middagsplatser vi har tillgängliga hotellets konferensgäster. Vi vill fortsätta utvecklas och ligga i framkant vad gäller trender och hållbarhet.

Varaktighet, arbetstid
Arbetstider är såväl dag, kväll som helger. Tillträde snarast

Publiceringsdatum
2016-12-29

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-01-20
Ange följande referens när du ansöker: Sigtunahöjden Restaurangchef
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Cheffle HB

Adress
Cheffle HB
Hertigvägen 7
19331 Sigtuna

Kontorsadress
Hertigvägen 7

Jobbnummer
3238540

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Cheffle HB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Cheffle HB: