Restaurangchef
Nösunds Värdshus & Orangeri / Ekonomichefsjobb / Orust
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla ekonomichefsjobb i Orust,
Stenungsund,
Lilla Edet,
Uddevalla,
Lysekil eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Nösunds Värdshus & Orangeri i Orust RESTAURANGCHEF:
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet gäller alla förekommande uppgifter i restaurangen.
Tjänsten är en ledande roll med delegering och stort ansvar.
I rollen ingår att göra scheman, beställningar, se till att rutiner och service håller en hög kvalité. Göra övergångarna mellan dag och kvällspassen så smidiga som möjligt ska vara en självklarhet. Du är som restaurangchef ytterst ansvarig för restaurangen. Du ska arbeta för att gästen ska få en så trevlig upplevelse som möjligt och aktivt själv delta i den dagliga driften av restaurangen. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande av utvecklingen av restaurangen.
Arbetsuppgifter;
• Kontrollera bemanningen varje dag.
• Göra två veckors scheman, i samarbete med PA-ansvarig.
• Löpande kontrollera kvaliteten på serveringen samt kontrollera restaurangen enligt checklistor.
• Motivera, entusiasmera och utbilda all personal.
• Se till att hålla all personal informerad om nyheter och vad som händer inom företaget.
• Ansvara för att veckovis och månadsvis informera och inventera vinlagret.
• Rapportera till och hålla ledningen-/gruppen uppdaterad på det som sker i restaurangen.
• Ansvarar för inköp av vin, öl och sprit.
• Ansvarar för inköp av all frukostmat samt diverse snacks.
• Sätta vin till de olika menyerna, samt utbilda all personal om viner löpande.
• Delta aktivt i det dagliga arbetet i restaurangen.
• Ansvarar för större beställningar och bröllopsbokningar.
• Samarbetar med kökschef samt ledningsgruppen.
Publiceringsdatum2008-10-29Erfarenheter• Vi ser att du har ett par års erfarenhet från restaurang- eller servicebranschen.
• Du SER gästen och service sitter i ryggmärgen, att få ge det lilla extra är ditt signum.
• Du är vin- och matintresserad och självklart lyhörd för våra gäster behov och önskemål.
• Du har ett strategiskt synsätt i kombination med ett operativt agerande.
• Du har förmågan att vara drivande, coachande och skall finnas tillgänglig för din personal.
• Du är stresstålig, självständig och har stor arbetskapacitet.
• Tidigare erfarenhet från en ledande roll, exempelvis som team- eller skiftledare är meriterande.
• Du ska från dina tidigare erfarenheter utvecklat en förmåga att samarbeta med folk från skilda bakgrunder och erfarenheter.
Personliga kvalifikationer
Du ska brinna för restaurangbranschen och veta att det är inom den som du ser din framtid.
Du är utåtriktad och har en naturlig känsla för service och detaljer.
Engagemang är a och o på Nösunds Värdshus & Orangeri.
Du har en genuin kunskap och ett stort intresse för mat- och vin.
Du tycker att det är kul med kundkontakt och att det är spännande att få möjligheten att vara Värdshusets ansikte utåt.
Du ska ha ett driv utöver de vanliga och ställa upp för dina arbetskollegor.
Du ska vidare vara en prestigelös person som är öppen för att lära och har nära till skratt.
Språkkunskaper
Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.
IT-kunskaper
Kunskaper i Office paketet
Övrig informationKollektivavtal med SHR.
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Heltid/Tillsvidare med provanställning
ErsättningFast lön
Månadslön individuell
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2009-01-20
Ange följande referens när du ansöker: Restaurangchef
Ansökan kan skickas till e-postadress:
lisa@nosundsvardshus.seKontaktLisa Lind, VD, 0304-20925 (Telefon),
lisa@nosundsvardshus.seTowe Linnér, Personalansvarig, 070 55 20932, 0304-20925 (Telefon),
towe@nosundsvardshus.seFöretagNösunds Värdshus & Orangeri
AdressNösunds Värdshus & Orangeri
Boxviksvägen 3
47496 NÖSUND
KontorsadressBoxviksvägen 3
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0304-20925
Faxnummer: 0304-20921
E-postadress:
lisa@nosundsvardshus.se Jobbnummer 342697
Observera att sista ansökningsdag har passerat.