Printz Mall of Scandinavia söker Souschef

Le Bon Korv AB / Kockjobb / Solna
2015-09-03
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Printz Mall of Scandinavia söker Souschef" (publicerad 2016-04-18) ⬅️


Visa alla kockjobb i Solna, Sundbyberg, Stockholm, Danderyd, Lidingö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Le Bon Korv AB i Solna, Stockholm eller i hela Sverige

Vi söker två Souschefer till Printz Mall Of Scandinavia i Solna

I hjärtat av Printz ligger korvmakeriet, där tillverkas Printz alla korvar för hand. På menyn finns rätter som innehåller korv på kött, fisk, skaldjur och grönsaker. Naturligtvis serveras även andra rätter utan inslag av korv. Hantverket i korvmakeriet och tillagningen i köket är i allra högsta grad utförda från grunden.

Printz tillverkar klassiska och traditionella korvar, både svenska och internationella, liksom säsongsbetonade korvar på vilt och svamp.
I korvmakeriets innersta döljer sig mängder med korvrecept, olika variationer erbjuds växelvis på menyn. Till exempel Thüringer, Chorizo, bönkorv, salami, blodkorv, isterband, salsiccia, korv på fisk och skaldjur och korv på hängmörat kött. Även detaljstyckningen, hängmörningen och salamitillverkningen sker i korvmakeriet efter konstens alla regler.
Väggarna består av glas så att du med egna ögon kan se vår tillverkning.

Alla Printz's delikatesser och mer därtill kan du köpa med hem från vår deli. Från nygjorda såser och goda ostar till korv i lösvikt och hängmörat kött. De flesta delikatesser är tillverkade på plats. Resten kommer från de bästa leverantörer som går att hitta. Utbudet varierar helt beroende av tillgång på råvaror och självklart säsong.

I tjänsten som souschef kommer du att vara köksmästarens högra hand vad det gäller ledning av köket samt framtagande av menyer. Som souschef kommer du vara en viktig kugge i driften av Printz och att upprätthålla företagets kvalitetskrav. Din huvudroll är att leda köket när inte kökschefen är på plats. Du kommer även att tillsammans med kökschefen utveckla ett matutbud som ger våra gäster en hög gastronomisk upplevelse och valuta för pengarna samt att vara med att utveckla dina medarbetare.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av branschen och dokumenterad erfarenhet av ledande befattning. För att vi ska prestera och leverera det resultat som krävs av oss i form av rätt smak, kvalité och lönsamhet är det viktigt att du har en god förmåga att engagera och plocka fram det bästa av människor runt omkring dig. Tidigare erfarenhet av korvtillverkning är ett plus. Egenskaper du besitter är smaksäker, lugn och metodisk med förmåga att se samband och helheten. Vidare har du en god planeringsförmåga. Som person är du öppen och har förmågan att hantera olika typer av människor och situationer.

Som souschef får du en möjlighet att vara med under en spännande uppstartning av en ny och unik restaurang.

Invigning den 12 nov 2015 tjänsten är från början av nov 2015.

Låter det intressant! Välkommen med ansökan som skickas till:

jobb@printz.nu

Intervjuer sker löpande. Martin Friberg & Fredrik Malmstedt

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Publiceringsdatum
2015-09-03

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Ange följande referens när du ansöker: Souschef
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@printz.nu

Företag
LE BON KORV AB

Adress
LE BON KORV AB
16979 Solna

Kontorsadress
Mall Of Scandinavia
Solna

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08 40 90 55 00
E-postadress: jobb@printz.nu

Jobbnummer
2418279

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Le Bon Korv AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Le Bon Korv AB: