Övergripande Projektledare / Driftkoordinator

Mässrestauranger AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Mässrestauranger AB i Stockholm, Södertälje, Sigtuna, Malmö eller i hela Sverige

Övergripande projektledare/Driftkoordinator
Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som på uppdrag av Stockholmsmässan bedrivit restaurangverksamhet vid mässor och andra evenemang sedan starten 1970. Mässrestauranger driver tolv permanenta restauranger samt ett flertal tillfälliga restauranger både i mässhallarna och utanför dem. Vi har en stor beställningverksamhet och kapaciteten att arrangera skräddarsydda evenemang, kongresser, banketter och fester för flera tusen gäster.
Vi söker en engagerad, trygg och kvalitetsmedveten driftkoordinator som vill vara med att utveckla och själv utvecklas i vår verksamhet. Genom att använda service innefrån och ut ska du som övergripande projektledare vara med att organisera vårt företag så att det passar varje unikt projekt/arrangemang på Stockholmsmässan.
Då verksamheten är komplex måste du vara beredd på att det tar tid innan du får ett helhetsperspektiv av företaget och driften. Det är därför viktigt att du som person är prestigelös och beredd att ge tjänsten tid innan du kan börja driva frågor på egen hand. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp tillsammans med VD, Ekonomichef, personalchef och marknadsansvarig.
Som övergripande projektledare och driftkoordinator arbetar du med att samordna våra huvud- avdelningar The Parkside, Entréavdelningarna, Fast Food och Montercatering. The Parkside är vår beställnings- och bankettavdelning. Projekten kan variera mellan små roomservice och konferensluncher till att omfatta stora banketter för flera tusen gäster och stora kongresser.
Entréavdelningarna innefattar våra publika enheter vid Entrétorget, News Bar, EAT och bordsserveringen The Garden. Dessa är mestadels öppna vid försäljning under pågående mässor, kongresser samt in- och utflyttning. Fast Food innefattar våra matställen i gallerigångar och mässhallar för snabbare och enklare servering. Montercatering arbetar med beställningsverksamhet till utställarna på Stockholmsmässan.
Din bakgrund finns inom restaurang-, konferens och/eller hotellbranschen där du idag har en nyckelroll eller arbetar som avdelningschef med en ambition att utvecklas vidare. Du brinner för att leda och coacha ett team men tycker också om att själv arbeta i driften och känner stolthet över att arbeta med värdskap och service. Du har någon form av högre eftergymnasial utbildning som t.ex. KY, IHM eller universitetsutbildning och har kunskaper inom ekonomi. Du ska kunna utrycka dig flytande på engelska i tal och skrift.
Som person har du ett positivt synsätt och är trygg i dig själv. Du har en god organisationsförmåga och är lyhörd, prestigelös samt uppskattar att ha många projekt på gång samtidigt. Du är driven, lösningsfokuserad och affärsmässig utan att tumma på kvalitet.
Om du har några frågor som rör tjänsten vänligen kontakt personalchef Sara Bourelius 08-727 7206
Välkommen med din ansökan till sara.bourelius@restofair.se
eller Mässrestauranger AB, Att. Sara Bourelius, Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Publiceringsdatum
2008-09-29

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Tillsvidare anställning

Ersättning
Fast lön
individuell

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: sara.bourelius@restofair.se

Kontakt
Sara Bourelius, HR-Chef, 08-727 72 06 (Telefon), sara.bourelius@restofair.se

Företag
MÄSSRESTAURANGER AB

Adress
MÄSSRESTAURANGER AB
12580 STOCKHOLM

Kontorsadress
Mässvägen 1

Kontaktuppgifter
Faxnummer: 08-727 00 14

Jobbnummer
321405

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Mässrestauranger AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Mässrestauranger AB: