Länskostchef
Örebro läns landsting / Sjukvårdschefsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla sjukvårdschefsjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Örebro läns landsting i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.
Område Försörjning består av tre avdelningar kost, städ och transport & logistik. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare. Kost avdelningen har ca 85 medarbetare de leds av tre gruppchefer som rapporterar till länskostchefen. Kostavdelningen omsätter ca 80 miljoner kronor.
Kostavdelningen har som övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett miljömedvetet och ekonomiskt perspektiv.
Vi söker nu en engagerad länskostchef att leda kost verksamheten.
Publiceringsdatum2014-11-26Dina arbetsuppgifterVi erbjuder ett utmanade arbete med ansvar för att leda och utveckla kost avdelningen i Örebro län. Det innebär att planera verksamheten utifrån kundens (patienter och personal) önskemål och behov, samt verksamhetens krav och ekonomiska ramar. Du ansvarar för att uppnå verksamhetens övergripande mål, att servera landets godaste sjukhus mat.
Du arbetar aktivt med kvalitetsfrågor och utveckling av kostverksamheten. På ett strukturerat sätt visar du hur Kostavdelningen kan bli en ännu effektivare organisation.
Organisatoriskt är du chef för Kostavdelningen och ingår i Försörjningens ledningsgrupp. I uppdraget ingår bl. a produktions-, ekonomi-, personal-, arbetsmiljö- samt kommunikationsansvar. Till ditt stöd har du tre gruppchefer som även ingår i din ledningsgrupp. Du rapporterar direkt till Försörjningschefen.
KvalifikationerVi söker dig som är en tydlig och engagerad ledare med flera års dokumenterad erfarenhet. Ledarerfarenenheter inom kost är meriterande liksom erfarenhet av att leda chefer. Du ska ha mycket god förmåga att ta ansvar för hela verksamheten samt vara drivande och fortsätta utveckla Kostavdelningen till en professionell måltidsverksamhet.
Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, såsom att du har lätt för att bygga relationer och samarbeta med alla nivåer i en organisation. Du ska ha högskoleutbildning, gärna inom kost, eller ha kosterfarenhet som vi bedömer relevant.
B-körkort är ett krav.
Anställningsform:
Tillsvidare
TillträdeEnligt överenskommelse.
KörkortskravB
Arbetstider och omfattningHeltid Tillsvidare
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-12-14
Ange följande referens när du ansöker: LoVS:2014:80
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktKling, Mia, Områdeschef 019-6027314
Facklig kontaktJohansson, Petra, Kommunal 019-6021575
Westerlund, Tom, SACO 019-6026423
Berglund, Christina, Vision 019-6022755
FöretagÖrebro läns landsting
AdressÖrebro läns landsting
Box 1613
70116 Örebro
KontorsadressSe hemsida
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2081248
Observera att sista ansökningsdag har passerat.