Länskostchef

Örebro läns landsting / Sjukvårdschefsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla sjukvårdschefsjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Örebro läns landsting i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige

Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område Försörjning består av tre avdelningar kost, städ och transport & logistik. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare. Kost avdelningen har ca 85 medarbetare de leds av tre gruppchefer som rapporterar till länskostchefen. Kostavdelningen omsätter ca 80 miljoner kronor.

Kostavdelningen har som övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett miljömedvetet och ekonomiskt perspektiv.

Vi söker nu en engagerad länskostchef att leda kost verksamheten.

Publiceringsdatum
2014-11-26

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett utmanade arbete med ansvar för att leda och utveckla kost avdelningen i Örebro län. Det innebär att planera verksamheten utifrån kundens (patienter och personal) önskemål och behov, samt verksamhetens krav och ekonomiska ramar. Du ansvarar för att uppnå verksamhetens övergripande mål, att servera landets godaste sjukhus mat.

Du arbetar aktivt med kvalitetsfrågor och utveckling av kostverksamheten. På ett strukturerat sätt visar du hur Kostavdelningen kan bli en ännu effektivare organisation.

Organisatoriskt är du chef för Kostavdelningen och ingår i Försörjningens ledningsgrupp. I uppdraget ingår bl. a produktions-, ekonomi-, personal-, arbetsmiljö- samt kommunikationsansvar. Till ditt stöd har du tre gruppchefer som även ingår i din ledningsgrupp. Du rapporterar direkt till Försörjningschefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en tydlig och engagerad ledare med flera års dokumenterad erfarenhet. Ledarerfarenenheter inom kost är meriterande liksom erfarenhet av att leda chefer. Du ska ha mycket god förmåga att ta ansvar för hela verksamheten samt vara drivande och fortsätta utveckla Kostavdelningen till en professionell måltidsverksamhet.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, såsom att du har lätt för att bygga relationer och samarbeta med alla nivåer i en organisation. Du ska ha högskoleutbildning, gärna inom kost, eller ha kosterfarenhet som vi bedömer relevant.

B-körkort är ett krav.

Anställningsform:
Tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Heltid Tillsvidare

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-12-14
Ange följande referens när du ansöker: LoVS:2014:80
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Kling, Mia, Områdeschef 019-6027314

Facklig kontakt
Johansson, Petra, Kommunal 019-6021575
Westerlund, Tom, SACO 019-6026423
Berglund, Christina, Vision 019-6022755

Företag
Örebro läns landsting

Adress
Örebro läns landsting
Box 1613
70116 Örebro

Kontorsadress
Se hemsida

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2081248

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Örebro läns landsting

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Örebro läns landsting: