Laboratorietekniker inom kök och sensorik
Högskolan Kristianstad / Kockjobb / Kristianstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Kristianstad,
Bromölla,
Sölvesborg,
Hässleholm,
Östra Göinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Högskolan Kristianstad i Kristianstad,
Hässleholm,
Simrishamn,
Ängelholm eller i
hela Sverige Högskolan Kristianstad är en del av det skånska högskolelandskapet med 530 anställda och 14 000 studenter. På ett modernt högskoleområde finns bibliotek, restaurang, café, idrottshall, kårhus och studentbostäder. Högskolan Kristianstad har ett brett och spännande utbud av program, fristående kurser, uppdragsutbildningar och forskning inom beteendevetenskap, ekonomi, humaniora och samhällsvetenskap, hälsovetenskaper, matematik och naturvetenskap, teknik och data, mat- och måltidsvetenskap samt lärarutbildning. Högskolans vision är att utbilda Sveriges mest anställningsbara studenter. Studenter vid Högskolan Kristianstad ska helt enkelt ha de kunskaper, färdigheter och förmågor som är mest eftertraktade på arbetsmarknaden efter avslutad utbildning. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad och vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Våra ledord är närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt.
Som laboratorietekniker kommer du att vara en del av arbetslagen som arrangerar utbildningar inom Mat- och måltidsvetenskap samt Hem- och konsumentkunskap.
I arbetet kommer du ha en tät dialog med de medarbetare som är involverade i de praktiska utbildningsmomenten som genomförs i metodköket samt i vårt kvalitets- och sensoriklaboratorium.
Publiceringsdatum2018-06-08Dina arbetsuppgifterI tjänsten ingår lokalansvar samt ansvar för säkerheten i lokalerna. Arbete med att ge assistans till lärare och studerande vid kvalitets- och sensoriklaboratoriet samt i metodkök ingår också som en del av arbetet. I arbetet ingår ansvar för och uppdatering av gällande föreskrifter inom livsmedelshygien (enligt HACCP). Vidare ingår inköp av råvaror och annat material, samt fortlöpande kvalitetskontroll av befintliga varor. Även datainsamling inom sensorik och samordnande uppgifter förekomma till stor del.
Erfarenhet och utbildningDu ska ha erfarenhet av laboratoriearbete inom område mat och måltid. Vidare krävs erfarenhet av inköp av råvaror för utbildningskök och/eller restaurang. Meriterande är utbildning på universitets-/högskolenivå inom område mat och måltid samt sensorik. Fördjupade kunskaper samt arbetserfarenhet inom livsmedelskunskap och sensorik är också meriterande. Erfarenhet av anställning med motsvarande arbetsinnehåll är särskilt meriterande. För att fungera väl i rollen krävs god samarbets- och kommunikationsförmåga samt god datorvana.
Övrig informationVikariat t o m 2019-06-30. Omfattningen är 30-50 % enligt överenskommelse. Tillträde 2018-08-06 eller enligt överenskommelse. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.
Tjänsten kan gå att kombinera med den utannonserade deltidstjänsten som universitetsadjunkt i mat- och måltidsvetenskap, dnr P2018-3711-127.
Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Så ansöker duDu söker denna anställning genom att gå in på
www.hkr.se/anstallning. Sista ansökningsdatum är 2018-06-19. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju.
Varaktighet, arbetstid
30-50 %. Tillträde: 2018-06-08 eller enligt överenskommelse Visstidsanställning
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-06-19
Ange följande referens när du ansöker: P2018-3711-126
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktKarin Wendin, prodekan 044-250 38 28
Viktoria Olsson, programområdesansvarig 044-250 38 17
FöretagHögskolan Kristianstad
AdressHögskolan Kristianstad
Elmetorpsv. 15
29188 Kristianstad
KontorsadressElmetorpsv. 15
Jobbnummer 4194809
Observera att sista ansökningsdag har passerat.