Kreativ Kallskänksansvarig
Kolmården / Kockjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Norrköping,
Söderköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Kolmården i Norrköping,
Stockholm eller i
hela Sverige Vildmarkshotellet ligger mitt i natursköna Kolmården, alldeles intill djurparken med magisk utsikt över vattnet. I maj 2019 presenterar vi ett helt nytt hotell där vi renoverat stora delar av hotellet för att förhöja våra gästers upplevelser ytterligare. Här finns 211 rum, ett brett konferensutbud, spaavdelning med ett helt nytt gym, lekrum, barnbio, utomhusaktiviteter, restaurang och barer. Det är ett av Sveriges mest barnvänliga hotell, men också ett mycket populärt konferenshotell.
Ser du kockyrket som ett gediget hantverk, är kreativ och brinner för att skapa stora smakupplevelser? Vi tror att mat skall beröra och inte minst integrera. Vi strävar därför dagligen med att leverera fantastiska smakuppleverlser till våra gäster. Destination Kolmården söker nu en kallskänksansvarig till Vildmarkshotellet som vill ta en stor roll i utvecklingen och nytänkandet av det nya hotellet. Vi erbjuder en inspirerande och händelserik arbetsplats belägen vid Bråviken med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö. Vi är ett Svanenmärkt hotell och strävar efter att arbeta med ekologiska och närproducerade råvaror.
Vi söker dig som har flerårig yrkeserfarenhet som kallskänka i ansvarstagande position. Egenskaper vi uppskattar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständigt samt att skapa kreativa lösningar med kvalitet. Viktigt är även förmågan att leda och motivera andra. Tillsammans med köksmästaren och övriga kockar/kallskänkor kommer du att ansvara för utveckling och tillredning av produkter från köket till alla våra avdelningar.
Som kallskänsansvarig hos oss lägger vi stor vikt vid ditt kvalitetstänk samt din förmåga att tillreda god mat i högt tempo. Då vi både bakar och producerar desserter i vår dagliga verksamhet så uppskattar vi även kunskap och erfarenhet av bageri/konditori.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är schemalagda till viss mån på helger. Dock är storre delen av arbetet förlagt till vardagar. Sista ansökningsdag är den 5 februari men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Andersson, Food & Beverage Chef, på
jonas.andersson@kolmarden.com eller 010-708 77 12. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Marcus Berggren, HR-administratör, på
marcus.berggren@kolmarden.com eller 010-708 73 25.
Om destination Kolmården
Kolmården är Nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål. Här ingår även Vildmarkshotellet som under vintern kommer att renoveras för att kunna erbjuda våra gäster en ännu mer magisk vistelse hos oss framöver. Kolmården har ett 80-tal olika djurarter och driver en rad olika forsknings- och bevarandeprojekt. Djurparken fungerar som utbildningsresurs för Sveriges skolor och är medlem i Svenska Djurparksföreningen och internationella branschorganisationerna EAZA och WAZA. 2018 hade parken ca 800 anställda under säsong och besöktes av 602 000 gäster.
Kolmården är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I koncernen ingår även några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Skara Sommarland och Furuvik. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2019-01-07ErsättningIndividuell lönesättning
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-02-05
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagKolmården
AdressKolmården
Destination Kolmården
61892 Kolmården
KontorsadressDestination Kolmården
Jobbnummer 4540378
Observera att sista ansökningsdag har passerat.