Köksmästare till Restaurang Luleå Kulturens Hus i Luleå

Scandinavian Service Partner / Kockjobb / Luleå
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Luleå, Boden, Piteå, Kalix, Älvsbyn eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Scandinavian Service Partner i Luleå, Umeå, Uppsala, Sigtuna, Stockholm eller i hela Sverige

SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.

På våning två i Kulturens hus i centrala Luleå med en magnifik utsikt finns restaurang Luleå. Här finns en förkärlek för svenska smaker, råvaror med lokala inslag från skog och älv återfinns på menyn. Bistro, bankett, mingel inför konserten, konferens eller dagens lunch - Restaurang Luleå möter alla dessa behov och mer därtill.
Vi vill bjuda på smakupplevelser utöver det vanliga och satsar stenhårt på hög kvalitet med spännande råvaror och en omsorg gästernas välmående.

Publiceringsdatum
2015-06-10

Dina arbetsuppgifter
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som köksmästare är du ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav! Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. I ditt ansvarsområde ingår menyplanering, för såväl lunch, a la carte, konferens och evenemang. Du ansvarar även för HACCP, inventering, schemaläggning och bemanning samt budgetansvar för inköp och personal.

Din personlighet
Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalité! Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten. Du känner dig trygg i rollen som arbetsledare.

För befattningen krävs:
• relevant yrkesutbildning och/eller 6 års yrkeserfarenhet som kock
• minst 2 års erfarenhet av arbete som Souschef eller i arbetsledande ställning.
• att du har viss datavana gällande Word och Excel
• kunskap i restaurangekonomi
• att du förstår och kan göra dig förstådd på svenska

Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet.
Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Sista ansökningsdag 25 juni. Tjänsten är Heltidstjänst med 6 månaders provanställning.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-06-25
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Scandinavian Service Partner

Adress
Scandinavian Service Partner
Skomakargatan 29 B
97231 Luleå

Kontorsadress
Skomakargatan 29 B

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2332025

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

                   

Prenumerera på jobb från Scandinavian Service Partner

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Scandinavian Service Partner: