Köksmästare till Kukkolaforsen
Kukkolaforsen Turist & Konferens AB / Kockjobb / Haparanda
2016-07-12
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksmästare till Kukkolaforsen" (publicerad 2016-09-19) ⬅️
Visa alla kockjobb i Haparanda,
Kalix,
Övertorneå,
Överkalix,
Luleå eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Kukkolaforsen Turist & Konferens AB i Haparanda Kukkolaforsen Turist & Konferens söker Köksmästare
Vi är en året-runt-anläggning med högsäsong på sommartid. Kukkolaforsen är känt för sitt unika sik-fiske och våra bastubad. Restaurangen är inriktad på lokalproducerad mat efter säsong. Vi har även matevent utomhus, catering, sommarkiosk, deli, temamiddagar samt bastumat. Vi har under många år funnits med i White-guide
Nu söker vi en köksmästare som tillsammans med ledningen ska utveckla och förvalta vår matkultur.
Vi söker dig som är driftig och kreativ. Som har flerårig yrkeserfarenhet som köksmästare/kökschef inom husmanskost & förstklassig matlagning. Vi har inriktning på Tornedalsk mat och förädlar de råvaror vi har runt knuten. Du får gärna vara intresserad av att plocka vilda örter och egen odling. Du deltar aktiv i den dagliga driften, och tillsammans med ledningen kommer vi att se till att den dagliga driften fungerar lika bra framför som bakom kulisserna.
Tjänsten innebär:
Ansvarig för kök och disk. Att driva köket optimalt inom konceptet, både med hänsyn
till gästernas trivsel, ekonomi och drift och som ledare för personalen i köket. Deltaga aktivt i ledargruppen. Planering av menyer inkl kalkyler på råvarukostnad. Beställa råvaror på bestämda tidpunkter så att lagret alltid är optimalt, reducera/eliminera svinn. Ansvara för kontinuerligt underhåll och korrekt användning av maskiner i kök/disk. Upprätthålla en rengöringsstandard i kök/disk som minst motsvarar livsmedelslagens krav, ansvara för att alla krav på temperaturer, förvaring och egenkontroll efterlevs. Medverka i olika utvecklande projekt. På alla sätt se till att gästen får en trevlig upplevelse och aktivt arbeta för detta. Det förutsättes att kökschefen deltager aktivt i produktionen. Du har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare, och en god organisationsförmåga. Du har lätt att samarbeta, och har en positiv inställning. Arbeta för och med teamets bästa för ögonen och se till att alla medarbetare känner till Kukkolaforsen strategi och mål för restaurangen.
Start: Underhösten
Boende: Kan ordnas.
Varaktighet: Tillsvidare. 6 månaders Provanställning
Arbetstid: Varierad, dag/kväll/helg Heltid
Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Restaurangchef:
Johannah Spolander. Mob: 0709 548 145 Mail:
johannah@kukkolaforsen.seSista ansökningsdag är 14/8 men intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Publiceringsdatum2016-07-12ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-08-14
Ansökan kan skickas till e-postadress:
johannah@kukkolaforsen.seFöretagKUKKOLAFORSEN TURIST & KONFERENS AB
AdressKUKKOLAFORSEN TURIST & KONFERENS AB
KUKKOLAFORSEN 184
95391 HAPARANDA
KontorsadressKUKKOLAFORSEN 184
HAPARANDA
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0922-31000
E-postadress:
johannah@kukkolaforsen.se Jobbnummer 2952870
Observera att sista ansökningsdag har passerat.