Köksmästare / Köksledare / Kock
Bistro Merlot / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Bistro Merlot i Göteborg KÖKSMÄSTARE / KOCK sökes för omgående anställning.
MÅSTE ha bred erfarenhet av FRANSK bistro mat (minst 3 år) eller matkultur som är närliggande. Utöver detta måste ni ha lång erfarenhet som kock på a la cart restauranger (minst 4 år, exklusive eventuella studier). Personen vi söker måste vara erfaren med matlagning från grunden och ha lätt för att samarbeta och klara ledarskap utan hierarki. Du måste också acceptera det bestämda konceptet som ägarna följer. Därmed skall ägarnas önskemål alltid följas och accepteras. Oavsett smak och kunskapsnivå kan detta inte ändras.
Bör vara kreativ och nytänkande i skapande av nya rätter samt meny när verksamhetens ägare så önskar. Måste kunna se snabbt hur en rätt kan förbättras både visuellt och smakmässigt!
Ni skall vara ägarnas andreman. Er lojalitet skall vara gentemot restaurangen samt ägarna.
Egenskaper: du skall vara driven, ordningsam, serviceinriktad och flexibel inför snabba förändringar. Du skall också vara kreativ, stresstålig, ansvarsfull, ekonomisk, självgående, jobba rent och snyggt. Du måste inspirera dina medarbetare och vara beredd på att möta nya utmaningar i ditt arbete som ledare i köket. Som person skall du vara förändringsbenägen, drivande, resultat- och kvalitetsmedveten. Det är också ett måste att du klarar av att leda/bestämma över dina medarbetare utan konflikter!
Restaurangen är en liten populär verksamhet med få kockar. Därför skall du vara en av flera matlagare i ett kök utan hierarki. Ni skall därmed delta i den hektiska produktionen på samma premisser med övriga kockar. Alla kockar delar på samtliga uppgifter som finns i köket och diskutrymmen. Därmed skall alla kockar acceptera att både laga mat, diska, städa, ta emot varor, göra beställningar mm. Dessutom skall du vara beredd på att hoppa in överallt där det behövs i verksamheten.
Arbetsuppgifter / Ansvarsområden:
Din uppgift är att vara en ledare med det yttersta ansvar gentemot rörelsen och restaurangchefen. Som ledare så är ditt ansvarsområde all drift av restaurangens köksrelaterade frågor, inklusive disk. Med detta ansvar tillkommer att ni nästa alltid är anträffbar. Ansvar för köksproduktion och lager. Även övergripande planeringsansvar, budget- samt personalansvar. Utöver matlagning ingår ansvar för matsedelsplanering, inköp, arbetsledning, egenkontroll, ekonomi, undervisning samt schemaläggning för köket som håller ekonomiskt. Det är även erat ansvar att garantera att kökspersonal finns tillgänglig. Ni har också det yttersta ansvaret för att högsta kvalitet upprätthålls konstant. Naturligtvis skall era medarbetare utföra en stor del av ovan under eran kontroll och ledning, där ni skall ha styrkan att se till att bestämda rutiner utförs.
Publiceringsdatum2010-11-18Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid/Deltid
Enligt överenskommelse efter provjobb.
ErsättningFast lön
Så ansöker duansök endast via epost eller vanlig post.
Ansökan kan skickas till e-postadress:
bistromerlot@gmail.comFöretagBistro Merlot
AdressBistro Merlot
ENGELBREKTSGATAN 34b
41137 GÖTEBORG
KontorsadressENGELBREKTSGATAN 34b
GÖTEBORG
KontaktuppgifterTelefonnummer: 031-201021
E-postadress:
bistromerlot@gmail.com Jobbnummer 780713
Observera att sista ansökningsdag har passerat.