Kökskoordinator till Sabis Fältöversten
Sabis AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök:
www.sabis.se Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik, och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande butiker som är prisbelönt flera gånger om. Vi har en hög servicenivå genomgående i hela butiken. Petite Sabis är en take away/deli som ligger intill Sabis Fältöversten.
Våra gemensamma ledarkompetenser på Sabis är: vara förebild, visa vägen, involvera &engagera samt leverera resultat.
Våra två kök
Vi har två kök på Sabis Fältöversten som tillagar mat med de bästa råvarorna som säsongen har att erbjuda.
• Sabis butikskök i Sabis Fältöversten producerar ca 200 lunch/dag (med fokus på husmanskost) och även catering.
• Petite Sabis producerar ca 150 lunch/dag (modern inriktning) och måltidskomponenter. På ett tillgängligt, inbjudande, personligt sätt vill vi lösa kundens måltidsbehov under hela dagen.
Om rollen
Ditt huvudsakliga ansvarsområde är:
• Att utveckla och koordinera samarbetet mellan de två köken och få till en optimal produktion, logistik och struktur,
• Du ansvarar även för: menyplanering, inköp, köksekonomi och schemaläggning i syfte att uppnå en effektiv drift. Ca 50% av din dag tillbringar du operativt i köket och att ge service till våra kunder.
• I rollen ingår personalansvar för två köksmästare som ansvarar för respektive kök. Du rapporterar till matutvecklingschefen.
I samarbete med Matutvecklingschefen och dina kollegor arbetar du med ständig utveckling och strävar efter att Sabis Fältöversten och Petite Sabis kunderbjudande avseende måltider och måltidslösningar alltid är bäst i sin klass.
Publiceringsdatum2022-04-08Profil• Du har minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat inom restaurang, produktionskök, storkök och/eller á la carte
• Dokumenterad erfarenhet av planering och koordinering av flera köksenheter är meriterande.
Som person är du är trygg i dig själv och noggrann. Du gillar att planera, koordinera och bygga team. Vidare är du inspirerande och gillar att leda förändringsarbete. Självklart har du har en brinnande kärlek till mat och försäljning!
Vi kan erbjuda dig
• En arbetsplats med ett gott samarbete mellan kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
Så ansöker duOmfattning: Tjänsten är heltid. Varierande arbetstider, främst dagtid men även kvällar och helger förekommer.
Tillträde: Snarast.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kan du kontakta närmsta chef Daniel Duse
daniel.duse@sabis.se.
Välkommen med din ansökan!
Varaktighet, arbetstid
• -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-05-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888)
Arbetsplats Sabis
Jobbnummer 6525458
Observera att sista ansökningsdag har passerat.