Kökschef till Storhogna Högfjällshotell och Spa

Huvudverket i Sverige AB / Kockjobb / Härjedalen
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Härjedalen, Älvdalen, Orsa, Mora, Malung-Sälen eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Huvudverket i Sverige AB i Härjedalen, Stockholm, Umeå, Västervik, Kristianstad eller i hela Sverige

Kökschef till Storhogna Högfjällshotell & Spa

Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Med en förstklassig restaurang, rekommenderad i White Guide, samt flera andra restauranger och serveringar inom hotellet. På fjället serveras fjällinspirerad mat!

Vi söker en engagerad och motiverad Kökschef

Storhogna Högfjällshotell & Spa söker en passionerad kökschef som kan leda teamet i köket och vara aktivt delaktig i hela restaurangdivisionens koncept och utveckling. Långsiktighet och att växa tillsammans är tankar vi alltid har här.

Kvalifikationer och personlighet



Vi söker dig som har en genuin passion för mat och som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Du är erfaren, innovativ och har ett helhetstänkande. Du är en starkt och tydlig ledare, du är engagerad, tydlig och organiserad. Du har god kunskap i köksekonomi och kontroll. Du är van vid personalrekrytering och planering. Du är en utmärkt kock med fantasi, entusiasm och intresse kring matkonsten. Du har intresse att utveckla, och att själv utvecklas och växa in i större ansvar. Du tänker helhet. Din stab varierar från 5-15 personer (beroende på säsong)

Du har några års erfarenhet från arbetsledande ställning, eller har drivit egen verksamhet. Du har den rätta känslan för vad som krävs för att leverera service som ligger i tiden och i nivå med gästens förväntningar. Samarbets- och organisationsförmåga är av stor vikt då du är en viktig resurs i hotellets organisation.

Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns, och kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras.

Publiceringsdatum
2018-04-10

Om tjänsten
Som Storhognas kökschef ansvarar du för inköp, menyplanering, personal, kvalitet, schemaläggning och köksekonomi. Du deltar i hotellets ledningsgrupp och bidrager till hotellets utveckling.

&

Om du vill landa här med din familj så har vi en plan för det också, vi har många spännande tjänster hos oss och våra nätverk i trakten är såklart de bästa.

Vi är långsiktiga, du som känner dig lockad av detta ska känna att det är livsstil, ett sätt att leva, nära naturen och med bra gemenskap, välkommen.



Vi hoppas att vår nya kökschef kan finnas på plats i juli månad

Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Hotellet håller öppet 10 månader per år.



För vidare information om tjänsten

Per Mellström på tel 070/609 33 98 Per.mellstrom@huvudverket.eu

Markus Magnell på tel 072 222 39 36 Markus.magnell@huvudverket.eu

Sök tjänsten via länken här nedan:

Varaktighet, arbetstid
Heltid tillsvidareanställning

Ersättning
Månadslön - Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-06-10
Ange följande referens när du ansöker: besoksverket17
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Huvudverket i Sverige AB

Adress
Huvudverket i Sverige AB
GREV TUREGATAN 30
11438 Stockholm

Kontorsadress
GREV TUREGATAN 30

Jobbnummer
4073091

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Huvudverket i Sverige AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Huvudverket i Sverige AB: