Kökschef till Storhogna Högfjällshotell och Spa
Huvudverket i Sverige AB / Kockjobb / Härjedalen
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Härjedalen,
Älvdalen,
Orsa,
Mora,
Malung-Sälen eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Huvudverket i Sverige AB i Härjedalen,
Stockholm,
Umeå,
Västervik,
Kristianstad eller i
hela Sverige Kökschef till Storhogna Högfjällshotell & Spa
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Med en förstklassig restaurang, rekommenderad i White Guide, samt flera andra restauranger och serveringar inom hotellet. På fjället serveras fjällinspirerad mat!
Vi söker en engagerad och motiverad Kökschef
Storhogna Högfjällshotell & Spa söker en passionerad kökschef som kan leda teamet i köket och vara aktivt delaktig i hela restaurangdivisionens koncept och utveckling. Långsiktighet och att växa tillsammans är tankar vi alltid har här.
Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har en genuin passion för mat och som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Du är erfaren, innovativ och har ett helhetstänkande. Du är en starkt och tydlig ledare, du är engagerad, tydlig och organiserad. Du har god kunskap i köksekonomi och kontroll. Du är van vid personalrekrytering och planering. Du är en utmärkt kock med fantasi, entusiasm och intresse kring matkonsten. Du har intresse att utveckla, och att själv utvecklas och växa in i större ansvar. Du tänker helhet. Din stab varierar från 5-15 personer (beroende på säsong)
Du har några års erfarenhet från arbetsledande ställning, eller har drivit egen verksamhet. Du har den rätta känslan för vad som krävs för att leverera service som ligger i tiden och i nivå med gästens förväntningar. Samarbets- och organisationsförmåga är av stor vikt då du är en viktig resurs i hotellets organisation.
Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns, och kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras.
Publiceringsdatum2018-04-10Om tjänstenSom Storhognas kökschef ansvarar du för inköp, menyplanering, personal, kvalitet, schemaläggning och köksekonomi. Du deltar i hotellets ledningsgrupp och bidrager till hotellets utveckling.
&
Om du vill landa här med din familj så har vi en plan för det också, vi har många spännande tjänster hos oss och våra nätverk i trakten är såklart de bästa.
Vi är långsiktiga, du som känner dig lockad av detta ska känna att det är livsstil, ett sätt att leva, nära naturen och med bra gemenskap, välkommen.
•
Vi hoppas att vår nya kökschef kan finnas på plats i juli månad
Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Hotellet håller öppet 10 månader per år.
För vidare information om tjänsten
Per Mellström på tel 070/609 33 98
Per.mellstrom@huvudverket.euMarkus Magnell på tel 072 222 39 36
Markus.magnell@huvudverket.euSök tjänsten via länken här nedan:
Varaktighet, arbetstid
Heltid tillsvidareanställning
ErsättningMånadslön - Fast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-06-10
Ange följande referens när du ansöker: besoksverket17
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagHuvudverket i Sverige AB
AdressHuvudverket i Sverige AB
GREV TUREGATAN 30
11438 Stockholm
KontorsadressGREV TUREGATAN 30
Jobbnummer 4073091
Observera att sista ansökningsdag har passerat.