Kökschef till sekelskiftesfartyget m/s PCP

Koffsan Rederi & Catering AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Koffsan Rederi & Catering AB i Stockholm

Vi söker en kökschef för säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på sekelskiftesfartyget m/s Prins Carl Philip.
Vi är ett mindre företag som sköter fartygsdrift och restaurang ombord på m/s Prins Carl Philip som ägs och marknadsförs av Strömma Turism & Sjöfart AB.
Säsongen är från april till december vilket i praktiken innebär en årsarbetstid. Större delen av säsongen går vi i daglig reguljärtrafik mellan stadshuskajen och Drottningholm 11.00-20.30. Restaurangen har de senaste åren fått mycket gott renome för servicen och maten. Matsalen har 80 platser och köket är ombyggt 2004.
Vi kan erbjuda ett omväxlande jobb i ett glatt gäng på en vacker rutt i ett företag som prioriterar personalen och trivseln ombord.

Publiceringsdatum
2007-10-31

Dina arbetsuppgifter
Som kökschef ansvarar du för den dagliga driften av restaurangen. Tjänsten innebär att du har resultatansvar för restaurangen samt ansvar för vårt egenkontrollprogram. Tjänsten innebär att du själv är schemalagd i köket.

Profil
Du brinner för den goda maten och har bra ordning i dina kylar.
Du har minst 3 års erfarenhet som kock och behärskar svenska språket i tal och skrift.

Anställningstyp/arbetstider
Säsongsanställning på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde våren 2008.

Ersättning
Fast månadslön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Så ansöker du
Vi tar emot ansökan via epost: koffsankokschef@hotmail.com

Företag
KOFFSAN REDERI & CATERING AB
Bällstavägen 223
16857 Bromma

Jobbnummer
41016

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Koffsan Rederi & Catering AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Koffsan Rederi & Catering AB: