Kökschef O'Learys Örebro
La baguette Sverige AB / Kockjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos La baguette Sverige AB i Örebro,
Falun,
Stockholm,
Örnsköldsvik eller i
hela Sverige Som köksmästare hos oss får du vara med och driva restaurangens utveckling. Du planerar och leder arbetet i köket och disken, och ansvarar för, schemaläggning och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för underhåll av ytor och utrustning, samt beställningar.
Du är utbildad kock och har tidigare arbetat som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team, och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna, och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.
Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är dina största tillgångar. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, service och människor.
Publiceringsdatum2022-07-20Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-08-19
AdressLa baguette Sverige AB
Drottninggatan 12
70210 Örebro
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Kökschef O'Learys".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare La baguette Sverige AB (org.nr 559168-6539)
Drottninggatan 12 (
visa karta)
702 10 ÖREBRO
Ansökan E-post:
orebro@olearys.se Arbetsplats O'Learys Örebro
Jobbnummer 6834035
Observera att sista ansökningsdag har passerat.