Kökschef / Executive Chef
Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce i Stockholm Nu har Sverige fått ett nytt modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, hopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym
Kökschef / Executive chef
Vi söker nu en Kökschef som rapporterar till vår General Manager. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet. Vårt bankettkök kan producera upp till 3500 portioner beroende på evenemangens storlek. Utöver det driver vi RBG Bar & Grill med à la carte servering, Lobby Bar, Super Breakfast och Room Service. Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell och kongress i en internationell miljö är det här något för dig.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
• Delegera och fördela arbetet till det varma/kalla köket för att nå en jämn kvalitet
• Utforma & utveckla menyer
• Personalansvar, schemaläggning och utbildning
• Inköpsansvarig
• Budgetansvar och utformning av Business Plan för ditt ansvarsområde
• Aktivt arbeta med HACCP och egenkontroll
• Nära samarbete med F&B avdelningarna för att utveckla attraktiva erbjudanden till kund
• Tillsammans med Banqueting tillgodose kundförfrågningar och erbjuda attraktiva och lönsamma menyer for olika typer av event.
• Säkerställa att Radisson Blu QPR standarder upprätthålls vid alla tillfällen.
• Inventering
DIN PROFIL:
Du har minst 7 års erfarenhet av liknande jobb, gärna från hotell & kongress på en 4 eller 5-stjärning anläggning. Du har mycket goda ledaregenskaper med förmågan att leda, motivera och utveckla din personal. Som person är du kreativ och öppen för förändring och lyhörd för trender. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Erfarenhet av arbete i en mångkulturell miljö. Du är försäljningsinriktad och kostnadsmedveten. Lätt för att samarbeta och få med dig dina medarbetare att uppnå våra högt ställda mål.
Du gillar högt tempo, är flexibel och har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är en god organisatör, som förmedlar känsla och kvalitet och gästservice till dina medarbetare med en positiv attityd Yes I Can. Datavana . Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
VI ERBJUDER
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider
• Tillträde enligt överenskommelse.
Din ansökan med CV vill vi ha senast den 1:a juni 2012.
Frågor om tjänsten besvaras av Kristina Bao, HR på 08-5050 6215.
Kontaktperson Unionen, Maria Agashina 08-5050 6311
Publiceringsdatum2012-05-10Arbetstider och omfattningHeltid Tills vidare
ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-06-01
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktFöretagRadisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
AdressRadisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Erikssons Plan 4
10132 Stockholm
Jobbnummer 1239976
Observera att sista ansökningsdag har passerat.