Kökschef
Restaurang Döden I Grytan / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang Döden I Grytan i Stockholm Du kommer att leda och fördela arbetet i köket samt borga för att det som lämnar köket alltid är av högsta kvalitet. För oss är det viktigt att visa ett tydligt ledarskap och motivera personalen så att alla jobbar mot samma gemensamma mål. På Döden i Grytan är tempot alltid högt och vi kommer att begära detsamma av dig.
Vi letar efter dig som vill utvecklas i rollen som köksmästare och växa som ledare och matlagare. Du som söker bör ha minst 2-3 års yrkeserfarenhet i rollen som köksmästare samt ha ett genuint intresse för italiensk mat och matlagning.
Restaurang Döden i Grytan ligger på Norrtullsgatan 61 och är en av Stockholms bästa italienska restauranger. Vi är en klassisk italiensk trattoria med fokus på Rom.
Varaktighet, arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Villkorsförhandling sker individuellt.
Publiceringsdatum2019-02-04ErsättningVi betalar bra...!
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-03-15
Ange följande referens när du ansöker: Köksmästare
FöretagRESTAURANG DÖDEN I GRYTAN
AdressRESTAURANG DÖDEN I GRYTAN
c/o Magna Sunnerdahlsväg 21
19791 Bro
KontorsadressNORRTULLSGATAN 61
Jobbnummer 4595097
Observera att sista ansökningsdag har passerat.