Köksbiträde till Universitetssjukhuset

Örebro läns landsting / Restaurangbiträdesjobb / Örebro
2013-09-20
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksbiträde till Universitetssjukhuset" (publicerad 2014-09-17) ⬅️


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Örebro läns landsting i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige

Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra ca 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område Försörjning består av tre avdelningar. Kost, städ och transport. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar inom kostavdelningen.

Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.

Publiceringsdatum
2013-09-20

Dina arbetsuppgifter
Vi söker ett ambitiöst och serviceinriktad köksbiträde till enheten på Universitetssjukhuset. Du kommer att ingå i ett arbetslag som dukar brickor till patienter. I dina arbetsuppgifter ingår även disk, städning och övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gått hotell- och restauranglinjen eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i storkök. Som person är du flexibel, du kan arbeta självständigt med planering och genomföra dina arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och hög arbetsmoral. Du bör ha kunskaper i livsmedelshygien. Givetvis ska du ha ett genuint intresse för mat med ett sinne för köksekonomi. Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga och vilja till ständiga förbättringar. Genom ditt glada sätt och din entusiasm till arbetet bidrar du till ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen.

Anställningsform:
Tillsvidare

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2013-10-04
Ange följande referens när du ansöker: LoVS:2013:51
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Lundmark, Gun-Inger, Gruppchef 019-6023550
Hagberg, Inger, Gruppchef 019-6026566
Hermansson, Per, (facklig) Kommunal 019-6021485

Företag
Örebro läns landsting

Adress
Örebro läns landsting
Box 1613
70116 Örebro

Jobbnummer
1658202

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Örebro läns landsting

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Örebro läns landsting: