Köksbiträde
Stiftelsen Stora Sköndal / Restaurangbiträdesjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Nacka,
Kristinehamn,
Karlskoga,
Storfors,
Lekeberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stiftelsen Stora Sköndal i Nacka,
Nykvarn,
Sundbyberg,
Stockholm,
Tyresö eller i
hela Sverige Som köksbiträde hos oss på Tollare förskola har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs. Som person är du idérik, ansvarsfull och har lätt för att skapa goda relationer med både personal och barn.
Förutom ditt uppdrag med att lägga upp och servera mat och göra beställningar ansvarar du även för disk och rengöring av bord och stolar. På förskolan finns en matsal där alla äter och det är cirka 110 barn och 20 pedagoger.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
- Förbereda och servera lunch och mellanmål till barn och personal
- Baka bröd några gånger i månaden
- Förbereda te, kaffe och smörgåsar till personalen vid arbetsplatsträffar
- Följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, temperering av mat, nedkylning av mat, korrekt livsmedelshantering samt städning av kök och matsal, avtorkning av bord och stolar samt diskning
- Ansvar för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat
- Inköp av vissa livsmedel
- Vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att synas ute i verksamheten och prata med barnen.
- Administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon, skicka och läsa sms, skicka och läsa mejl samt kommunikation med pedagoger angående barnantal vid lov eller vid andra särskilda behov som uppstår i verksamheten
Som köksbiträde på vår förskola är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror samt skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa.
Vi söker dig som:
- har praktisk erfarenhet från arbete i kök på förskola/skola
- har goda organisatoriska egenskaper och kan prioritera
- arbetar systematiskt och hygieniskt
- har kunskap om egenkontroll
- har kunskap om hantering/servering av specialkost
- är inlyssnande, flexibel, hjälpsam och tar ditt uppdrag på stort allvar
- har lätt för att arbeta självständigt och samtidigt har förmågan att tillsammans med övrig personal bidra till en fungerande verksamhet av hög kvalité
- har ett genuint intresse för mat och som vill erbjuda barn och vuxna möjlighet till spännande möten med mat och nya smakupplevelser.
- är intresserad av måltidspedagogik och vill arbeta i ett nära samspel med pedagogerna på förskolan.
- har goda kunskaper i det svenska språket.
- kan arbeta med digitala verktyg
Vi är en idéburen och icke vinstutdelande organisation inom stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Att vi inte delar ut någon vinst gör att vi kan satsa alla resurser på att utföra vårt uppdrag så bra som möjligt. Sedan 1905 har verksamheter inom Stiftelsen Stora Sköndal utvecklats, förändrats och förbättras. Vissa verksamheter består, andra är helt nya. Men en sak förändras inte: Vi arbetar fortfarande utifrån övertygelsen om alla människors lika värde.
Varje dag vill vi göra livet bättre för alla de människor vi möter i våra verksamheter. Idag är vi ca 750 medarbetare, både månadsanställda och timanställda som tillsammans arbetar mot vår vision - ett samhälle med en självklar plats för alla. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - jämlikhet, omtanke och förändring.
Läs mer om oss på
www.storaskondal.se Ersättning Fast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-06-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett deltidsjobb.
Arbetsgivare Stiftelsen Stora Sköndal,
https://www.storaskondal.se/ Arbetsplats Stora Sköndal
Jobbnummer 8705672
Observera att sista ansökningsdag har passerat.