Köksbiträde
Gröna Lund / Restaurangbiträdesjobb / Stockholm
2015-01-15
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksbiträde" (publicerad 2019-06-17) ⬅️
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm,
Norrköping eller i
hela Sverige Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2014 hade Gröna Lund ca 1400 anställda under säsong och besöktes av drygt 1,3 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.
Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.
Som köksbiträde på Gröna Lund arbetar du med enklare arbetsuppgifter som förkommer i ett restaurangkök. Du kommer att arbeta på någon eller några av våra olika restauranger.
Krejsy's är vårt grillmecka med sydamerikanskt tema. Hit kommer hungriga familjer och 5-kampare på jakt efter bra kött och tillbehör med många smaker som serveras på en stor, härlig buffé. Här finns möjlighet att vara det sociala köksbiträdet och prata med gäster.
På Kaskad serverar vi snabba, enkla maträtter med italiensk-amerikansk touch. Det är brickservering och öppet kök med många möjligheter till gästkontakt. Här väger krut, energi och lyhördhet tyngre än erfarenhet.
När vi kliver in på Kryddhyllan serveras det à la carte med smaker från hela världen. Vi jobbar med råvaror av bra kvalitet och förvandlar dem till spännande rätter med enkla smaker med en Kryddhyllan-twist. Köket är fräscht och lättjobbat.
I Tyrols bakficka serverar vi under säsong en meny inspirerad av Tyrolen med "lokala" favoriter som wienerschnitzel och surkål. Utomhus i parken har vi Biergarten där vi serverar dryck och rätter till tonerna av ett tivoli. Gillar du omväxling och högt tempo gillar du också att jobba här. På köpet får du lära dig de flesta typer av verksamheter man kan ha i ett kök, där maten alltid i är vällagad från grunden.
Till denna roll söker vi dig som har ett genuint intresse för matlagning och som ser detta som en möjlighet att få ytterligare erfarenhet från restaurangbranschen. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete eller har gått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du är minst 18 år fyllda och vill leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!
Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Välkommen in med din ansökan!
Publiceringsdatum2015-01-15Arbetstider och omfattningHeltid/ Ej specificerat
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-03-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRekrytering på, Parks and Resorts 010 708 94 00
rekrytering@parksandresorts.comFöretagGröna Lund
AdressGröna Lund
Lilla Allmänna Gränd 9
11521 Stockholm
KontorsadressLilla Allmänna Gränd 9
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2128839
Observera att sista ansökningsdag har passerat.