Kockar till Sveriges första stad! Rekrytering!
Majola Restaurangkonsult AB / Optikerjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult AB i Sigtuna,
Österåker,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby,
Sollentuna eller i
hela Sverige Sigtuna grundades ca år 980 och blev då Sveriges första ?riktiga? stad. Under de följande århundradena blomstrade staden och blev säte för både kungliga och kommersiella aktiviteter tack vare närheten till vattnet. Idag ser man nog knappast kungen spatsera på den pittoreska huvudgatan, men affärsinriktade möten är fortfarande högst aktuella och sker då helst på det konferenshotell som är ett av Sveriges ledande och mest bokade ? Sigtunahöjden!
OM RESTAURANGEN OCH TJÄNSTEN:
Sigtunahöjden lockar svenska såväl som internationella gäster, både privatpersoner och företag, mycket tack vare den kompetens, kunskap och känsla för tradition som man bygger verksamheten på. För många är det dock ytterligare en viktig faktor som lockar ? nämligen maten! Sigtunahöjdens kök strävar efter att vara ett av Sveriges bästa och erbjuder kvalitativa lunchbufféer på dagarna och högklassiga två- till fyrarätters menyer på kvällarna. Gästerna får avnjuta en fenomenal matupplevelse som helst ska överträffa deras förväntningar.
För att ytterligare förbättra köket söker man nu två kockar som kan ansluta sig till gården i augusti. Som kock på Sigtunahöjden får du arbeta tillsammans med ett team av skickliga kockar ledda av en innovativ och kunnig köksmästare, samtidigt som du vistas i en vackert designad miljö med glittrande utsikt över Mälaren och det uppländska landskapet. Menyn är säsongsbetonad och har en internationell touch, med fokus på smaker och de bästa råvarorna. Förutom buffén och middagsmenyerna har man även en barmeny med à la carte-rätter där man kan få ytterligare utlopp för sin kreativitet.
Arbetsdagarna är generellt måndag-fredag men helgpass förekommer periodvis. Man jobbar både dag- och kvällspass, men sällan senare än till 22.00. Tjänsterna ska tillsättas i augusti och man blir då direkt anställd av Sigtunahöjden efter att Majola hanterat rekryteringsprocessen.
OM DIG SOM SÖKER:
För att passa bra som kock på Sigtunahöjden ska du först och främst älska att laga mat och vilja arbeta i ett team som alltid strävar framåt och uppåt, där alla bidrar till att utveckla verksamheten samtidigt som man ständigt utvecklas själv. Du ska ha höga ambitioner och vara skicklig i varmkök och samtidigt vilja lära dig mer i både kallkök och bageri eftersom du kommer bli delaktig även i den verksamheten. Du ska helst ha ett par års yrkeserfarenhet, men kan även vara relativt nyutexaminerad om du har rätt inställning och intresse. Du får gärna ha arbetat med à la carte tidigare, men det är mer meriterande om du har erfarenhet av konferensverksamhet. Körkort är ett krav och du ska kunna arbeta viss del kvällstid samt även vissa helger under året. Slutligen vill vi att du ser långsiktigt på tjänsten då Sigtunahöjden vill att du blir en långvarig del av deras verksamhet som tillsammans med dina kollegor kan ta gården till ännu högre höjder!
Missa inte chansen till anställning på en både lärorik, vacker och rolig arbetsplats! Sök en av de aktuella tjänsterna idag!
Publiceringsdatum2016-06-13KörkortskravB
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
therese.hedenstrom@majola.seFöretagMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
AdressMAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
HESSELMANS TORG 5
13154 NACKA
KontorsadressHESSELMANS TORG 5
STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-600 35 00
Jobbnummer 2903602
Observera att sista ansökningsdag har passerat.