Kock Till Restaurang Livet
Coor Service Management AB / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Coor Service Management AB i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Järfälla,
Sollentuna eller i
hela Sverige Nu söker Coor en kock till restaurang LIVET på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Brinner du för god mat, gemenskap och service? Välkommen till oss - på Coor är du skillnaden!
Vilka är vi?
Coor är en stabil arbetsgivare med en varm och inkluderande kultur där du får möjligheter att utvecklas och växa i din karriär med en balans i vardagslivet. På Karolinska Universitetssjukhuset i Solna driver Coor LIVET där vår ambition är att skapa matglädje genom hållbarhet och att erbjuda en positiv helhetsupplevelse kring mat och dryck. Här blir du en del av ett team på 15 personer där nära samarbete är avgörande.
Vad kommer du få arbeta med?
Som kock är du synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar med hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Tempot kan stundtals vara högt då det serveras ett stort antal luncher där kommunikation är av största vikt för gott samarbete med en arbetsgrupp som består av ca 15 personer.
Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Förbereda och tillaga mat
• Planera meny tillsammans med kökschef
• Ansvara för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Vara delaktig i utveckling av arbetsplatsen
Vem är du?
Du delar vår passion för hållbarhet och kombinerar detta med service och god mat. Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du arbetar självständigt samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Vidare tycker du om att möta nya människor och tycker det är lika roligt att tillaga kreativa måltider som att möta och ge gäster och kollegor hög service.
Vi ser att du har:
• Utbildning samt mångårig erfarenhet av yrket
• Genuint intresse för matlagning och dess råvaror
• Mycket god kunskap inom branschens hygienregler
• Utbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet
• Goda kunskaper i både svenska och engelska
Vad erbjuder vi?
• Karriärmöjligheter och utveckling inom en växande organisation
• Ett prestigelöst och sammansvetsat team med en god gemenskap
• Introduktion för nyanställda
• Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal med årlig lönerevision
• Avtalspension, försäkringar och förmåner som föräldralön och friskvårdsbidrag
• Löpande kompetensutveckling genom interna utbildningar och kurser
Övrig information och kontaktuppgifter
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid (100 %) med inledande provanställning på 6 månader.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Solna
Arbetstid: Dagtid 06.00-15-00
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Tommy Westphal,
tommy.westphal@coor.comVi genomför bakgrundskontroller på all vår personal vid anställning, läs mer här:
https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/ Vi ser fram emot din ansökan!
Ersättning Lön enligt kollektivavtal
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-10-12
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Coor Service Management AB (org.nr 556084-6783)
Arbetsplats Coor Service Management
Jobbnummer 8900587
Observera att sista ansökningsdag har passerat.