Kock till Gastropol @Fenix Sthlm
Sabis AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida:
https://www.sabis.se/Nu är det dags för nästa etapp i vår senaste satsning Gastropol! I september öppnar Bistron till den nybyggda fastigheten Fenix i Hagastaden - ett stenkast från landmärkena Norra Tornen och Karolinska. I fastigheten kommer vi driva deli, bar, bistro, konferens, och även sköta servicetjänster i huset. Vi har även hand om takvåningen med tillhörande bar och utsikt över Stockholms takåsar. Nu söker vi dig som är en erfaren kock och vill vara med i utvecklingen av Torsplans nya mötes- och matdestination.
Om rollen
I rollen som kock har du en nyckelroll i utvecklingen av matupplevelsen till våra kunder i bistron, takvåning, catering & deli! Vi lagar mat från grunden och arbetar mycket med ekologiska och närproducerade råvaror. Tillsammans hjälps vi åt i teamet och mellan avdelningarna och du får vara med i en uppstart av något unikt!
Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter är:
• Arbeta i köket tillsammans med Souschefen, bagaren, kallskänkan och Food & Beverage Manager
• Coacha och utveckla kollegerna till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag
• Arbeta med ständig utveckling av restaurang upplevelsen, konceptet för mat- och dryck
• Aktivt jobba med service upplevelsen för att hålla en hög gäst- och medarbetarnöjdhet.
Din profil
• Dokumenterad erfarenhet från tidigare kocktjänster där bistroservering, catering, a la carte, catering och café varit delar av verksamheten
• Stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck
• Tänker lösningsorienterat och är kreativ i ditt arbete och med att ta vara på råvarorna samt tänka närproducerat & ekologiskt.
• Lyhörd person med stor fokus på kundernas önskemål och behov
• Ansvarsfull, prestigelös och flexibel i ditt arbete
• Är en kommunikativ relations byggare som uppmuntrar till samarbete
• Gillar att ha ordning och reda runt dig och är bra på att skapa rutiner och kontinuitet
Meriterande
• Erfarenhet av KRAV-certifiering
• Du trivs i en internationell miljö med kommunikation på både svenska och engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder dig
Ett roligt jobb på Sabis, som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål! Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner.
Publiceringsdatum2023-05-26Så ansöker duTillträde är 21 augusti 2023. Tjänsten är på heltid med varierande vardagar, kvällar och vissa helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Food & Beverages Manager Mattias Berggren
Mattias.berggren@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna
https://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Ersättning Enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-06-04
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888)
Arbetsplats Sabis
Jobbnummer 7821577
Observera att sista ansökningsdag har passerat.