Kock med inriktning mot förskolemat
Restaurang Jöns Jacob Sodexo AB / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang Jöns Jacob Sodexo AB i Solna Kort beskrivning av företaget:
Restaurang Jöns Jacob är belägen på Karolinska institutets område och är en öppen restaurang.
Vi ägnar oss förutom åt dagens lunch även åt caféverksamhet, catering och skolmåltider.
Titel: Kock med inriktning mot förskolemat
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Primär arbetsuppgift och ansvarsområde är tillagning och hantering av maten som skickas ut till Farsta förskolor.
I samarbete med köksmästare ska du ansvara för att maten tillagas efter befintliga receptur och näringsberäkningar.
Det faller även under ditt ansvarsområde som kock att hålla ordning på specialkoster och allergener.
Sedan tillkommer som sig bör vård och underhåll av köket i samarbete med övrig kockar och biträden.
Beskrivning av kvalifikationer:
Dokumenterad yrkeserfarenhet 3 år.
Kunskap och vana att arbeta med HACCP.
Erfarenhet från arbete med specialkost och allergener i synnerhet och skolmat i allmänhet är meriterande.
Vana och kunskap från att beställa varor genom inköpssystem är meriterande men ej ett absolut krav.
Publiceringsdatum2011-05-06Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
Provanställning tillämpas 6 mån. Dagtid mån - fre: 06.00 - 15.00
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-06-30
Ange följande referens när du ansöker: AG referens: Kock Jöns Jacob
Ansökan kan skickas till e-postadress:
johan.foll@sodexo.comKontaktRestaurangchef Johan Föll, 08-57884042,
johan.foll@sodexo.comFöretagRestaurang Jöns Jacob Sodexo AB
AdressRestaurang Jöns Jacob Sodexo AB
Retzius väg 22
17165 SOLNA
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-57884042
E-postadress:
johan.foll@sodexo.com Jobbnummer 924795
Observera att sista ansökningsdag har passerat.