Kock

Olearys / Kockjobb / Hudiksvall
2013-07-26
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2015-12-29) ⬅️


Visa alla kockjobb i Hudiksvall, Nordanstig, Söderhamn, Ljusdal, Bollnäs eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Olearys i Hudiksvall, Bollnäs, Stockholm, Umeå, Linköping eller i hela Sverige

Vi söker Dig som vill bli en del av O'Learys!
O'Learys Bar & Restaurant är en mötesplats. Vi vill ge våra gäster en helhetsupplevelse av mat, dryck, sport och nöje. Upplevelsen är temasatt kring den amerikanska staden Boston. O'Learys är känt för god mat och service, vår unika, genuina inredning och många tv-skärmar.
O'Learys-kedjan har ett 50-tal casual dining-restauranger i Sverige, Danmark, Singapore, Spanien, Norge samt Finland.

Vi söker lagspelare som är engagerade, kunniga och alltid ger det lilla extra för gästerna och sina medarbetare i teamet. På O'Learys är det alltid viktigt att kunna bjuda på sig själv och serva sina gäster med glimten i ögat.
Välkommen till O'Learys-familjen!

KOCK
Som kock på O'Learys får du arbeta med ett restaurangkoncept i en internationell kedja. Du är utbildad kock, du är även öppen, positiv och har ett genuint engagemang för branschen och våra gäster.

Publiceringsdatum
2013-07-26

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid/Deltid
Timanställning

Tillträde
Enligt ök

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att kontakta Aidun på 070-0059780 eller Angelica via angelica.ekstrom@olearys.se
Ansökan kan skickas till e-postadress: angelica.ekstrom@olearys.se

Kontakt
Aidun Gul på 070-0059780
Angelica Ekström angelica.ekstrom@olearys.se

Företag
OLearys

Adress
OLearys
Storgatan 36
82430 HUDIKSVALL

Kontorsadress
Storgatan 36

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 073-7061637

Jobbnummer
1612568

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Olearys

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Olearys: