Kock

Krägga Herrgård / Kockjobb / Håbo
2010-09-12
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2010-11-04) ⬅️


Visa alla kockjobb i Håbo, Sigtuna, Upplands-Bro, Knivsta, Österåker eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Krägga Herrgård i Håbo

Krägga Herrgård är lantligt beläget 40 minuter från Stockholm och Arlanda.
Krägga har 46 hotellrum. Några av de saker som skiljer oss från mängden är vår ringa storlek och avskildheten. Vi erbjuder våra gäster kök och service av högsta klass.
Krägga Herrgård ingår i c/o hotels tillsammans med Grythyttans Gästgivaregård, Häringe Slott, Mälargården, Tammsvik Konferens & Herrgård och c/o The Maidstone i East Hampton, New York
Krägga Herrgård söker ambitiös kock- Extra vid behov
Inför hösten och vintern behöver vi förstärkning i köket av ambitiösa kockar.
Krägga Herrgård befinner sig i en otroligt spännande fas. Målet är att erbjuda våra mötes-, bröllops och privatgäster något utöver det vanliga i en unik miljö.
Köket arbetar med lokalt odlade råvaror, rättvisemärkta, och ekologiska produkter.
Vi ställer höga krav och den som satsar, har också möjlighet att utvecklas i företaget.
Beskrivning av kvalifikationer:
Vi söker kockar med dokumenterad erfarenhet från köksarbete. Goda kunskaper om råvaror krävs. Har du arbetat mycket självständigt är det ett plus.

Publiceringsdatum
2010-09-12

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 11 dagar - 3 månader
Heltid/Deltid
Extra vid behov

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2010-09-29
Tjänsterna tillsätts eftersom
Ansökan kan skickas till e-postadress: jennie.skog@kragga.se

Kontakt
Jennie Skog

Företag
Krägga Herrgård

Adress
Krägga Herrgård
74693 BÅLSTA

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0171-53280
Faxnummer: 0171-53265

Jobbnummer
730792

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Krägga Herrgård

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Krägga Herrgård: