Kock

Poonfood hb / Kockjobb / Stockholm
2024-08-07
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den aktuella platsannonsen "Kock" (sökbar t.o.m. 2024-12-12) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Poonfood hb i Stockholm

Om Restaurang Slingerbulten
Restaurang Slingerbulten är en anrik kvarterskrog belägen i hjärtat av Gamla Stan i Stockholm. Sedan 1945 har vi serverat traditionella svenska rätter i en genuin miljö, där de gröna bordsdukarna fortfarande pryder våra bord. Vår krog är en mötesplats för både långväga turister och lokala stamgäster, och vi är stolta över att erbjuda klassisk svensk husmanskost varje dag året runt.
Om rollen
Vi söker nu en passionerad och erfaren kock som vill bli en del av vårt team och bidra till att bevara och utveckla vår kulinariska tradition. Som kock hos oss får du möjlighet att arbeta med en varierad meny som sträcker sig från lunch till middag
Önskvärda Egenskaper
Förmåga att samarbeta och behålla lugnet i stressiga situationer.
Flexibilitet att arbeta varierande arbetspass då vi har öppet alla dagar i veckan

Publiceringsdatum
2024-08-07

Så ansöker du
Välkommen med din ansökan! Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om din erfarenhet och varför du vill arbeta hos oss, till [e-postadress]. Märk din ansökan med "Kock - Slingerbulten". Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-09-06
Vi önskar all ansökningar via Mail
E-post: www.slingerbulten.gamlastan@gmail.com

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Kock".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Poonfood HB, https://www.slingerbulten.com/
Stora Nygatan 24 (visa karta)
111 27  STOCKHOLM

Jobbnummer
8828375

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Poonfood hb

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Poonfood hb: