Kock
Gotlands kommun / Kockjobb / Gotland
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gotlands kommun i Gotland Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.
Avdelning Måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.
Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.
Förskolan Vitkålen är en förskola i Visby med egen kock. Förskolan har ca:75 portioner dagligen
Publiceringsdatum2019-10-18ArbetsuppgifterSom kock ska du i köket förbereda, producera och distribuera måltider till barn på förskolan. Du ansvarar för att produktionen sker på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt.
Det ligger ett gediget arbete bakom det som i slutändan serveras till gästen, därför är det viktigt att du arbetar enligt beslutade riktlinjer, följer regelverk och förhåller dig till egenkontrollprogrammet och verksamhetssystemet.
Att hålla en hög kvalitet och servicenivå samt en god kontakt med våra gäster och kunder är en central del av uppdraget, likaså att aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen.
Vi strävar efter att skapa förutsättningar för ett stimulerande arbete och en anpassningsbar verksamhet som kan hantera förändringar på ett bra sätt. Därför kan det ingå i arbetsuppgifterna att rotera inom köksområdet och avdelningen.
Beroende på din kompetens och verksamhetens behov, så kan andra arbetsuppgifter tillkomma.
KvalifikationerVi är på jakt efter en person som brinner för matlagning och service!
Du behöver ha en dokumenterad restaurangutbildning, tex 3-årig gymnasieutbildning inriktning restaurang och måltidsservice, KY-utbildning, eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi vill att du har ett antal års erfarenhet av arbete i storkök och gärna erfarenhet av arbete med specialkost.
Personliga egenskaper som samarbetsförmåga och en god kommunikation är mycket viktiga, då du kommer att ha mycket kontakt med både gäster, kunder och arbetskamrater. Du behöver också vara självgående och strukturerad och inte minst ha en positiv inställning och ett driv framåt.
ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på
http://gotland.com/flytta-hit/På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.
Varaktighet, arbetstid
Deltid. 75% Tidsbegränsad anställning Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse till och med 2020-12-31
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-11-03
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagGotlands kommun
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "A909199".
Omfattning Detta är ett deltidsjobb.
Arbetsgivare Gotlands kommun (org.nr 212000-0803)
Arbetsplats Region Gotland, Köksområde 3
Jobbnummer 4877990
Observera att sista ansökningsdag har passerat.