Kock
Sodexo AB / Chefsjobb / Stockholm
2017-01-31
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2022-08-29) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Till vår verksamhet på Pilträdet på Kungsholmen i Stockholms kommun söker vi en kock. Här tillagas ca 2 500 portioner varje dag till både skolor och äldreomsorg.
Vi söker dig som har fokus på laganda och en "ja-vi-kan" attityd parat med en stor glädje till kockyrket. Du är kreativ och modern i din matlagning. Kostnadsmedvetenheten sitter i ryggmärgen. Självklart behöver du självständigt kunna planera ditt arbete samt arbeta under tidspress. Sodexos ledord är serviceanda, laganda och utveckling därför att det är egenskaper och beteenden som stöttar det som är viktigast för oss.
Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
• Tillagning av specialkoster, skolmat och mat till de äldre enligt ett roterande schema
• Ansvara för att egenkontrollen sköts
• Utveckla och kvalitetssäkra den dagliga verksamheten
• Vara en förebild i det goda värdskapet
Publiceringsdatum2017-01-31Kvalifikationer• Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna från krog- och restaurangbranschen
• Kunnig inom specialkost och svensk husmanskost
• Goda kunskaper inom livsmedelshygien
• Ordningsam & noggrann
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av självständigt arbete
• Erfarenhet av inköpsplanering och beställning
• Goda datakunskaper: word, excel, e-post. Erfarenhet av Mashie är meriterande
• Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper
goda kunskaper inom livsmedelshygien
Arbetstid:
Omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid. Arbete var 4e helg.
Vid frågor kontakta:
Tove Wedin 08 5788 3689 eller maila
tove.wedin@sodexo.comTheodora Savvaki 08 5788 3055 eller maila
theodora.savvaki@sodexo.com Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt, dock senast 2017-02-28.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Ersättningindividuell lönesättning
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-02-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Bolinders plan 3
11224 Stockholm
KontorsadressBolinders plan 3
Jobbnummer 3292104
Observera att sista ansökningsdag har passerat.