Kock
Radisson Blu & Park Inn Trysil / Kockjobb / Ospecificerad arbetsort
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Ospecificerad arbetsort eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu & Park Inn Trysil i Ospecificerad arbetsort Publiceringsdatum2015-08-10Beskrivning av verksamhetenTrysil, Norges största och mest populära skid och vintersportort. I denna underbara vintern land med skidåkning för både stora och små, nybörjare och experter längdskidspår och massor av spännande utomhusaktiviteter är två Europas finaste Resort hotell för. På sommaren kan du utforska naturens nöjespark, med många olika aktiviteter att välja mellan, såsom mountainbike, flera toppmöte, forsränning, canyoning, fiske och golf.
RadissonBlu Resort Trysil öppnades 2008 och är centralt beläget på Trysilfjellet Tourist Center. Hotellet är 35 000 kvm och har moderna rum med bekväma norsk design, stort utbud av restauranger, barer, bowling, sportaffär och en stor äventyrsbad med inomhus surfing.
Park Inn Trysil Mountain Resort är 36 000 kvm och öppnade i december 2011, ligger 820 meter över havet med en magnifik utsikt över Trysilfjellet. Modern arkitektur, sportbutik, skiduthyrning, barer, restauranger, spa, bastu, gym och ett hälsocenter med pool både inomhus och utomhus.
Hotellen har gemensam ledning, och fungerar som en gemenskap.
Dina arbetsuppgifterVi söker engagerade och motiverade kockar
Radisson BLU Resort Trysil / Park Inn Trysil Mountain Resort söker nu en ny chefs för vintersäsongen. Vi har en hög aktivitetsnivå, ambitiös och letar efter rätt person att vidareutveckla. Vi söker en person som är naturligt serviceinriktad, som arbetar proaktivt och är en positiv och motiverande person. Du är lösningsorienterad och tar entusiastiskt välkomnade nya utmaningar. Vi söker en person med entusiasm, och det är en fördel om du har Erfarenhet från olika statliga joner i köket. Du tycker om att arbeta med andra människor i laget och är motiverade och entusiastiska i ett hektiskt schema.
Ansvarsområden
• Dagliga checklistor.
• Skapa mat till högsta standard och kvalitet.
• Ta ansvar för sin station i köket.
• Bistå med alla stationer i köket om det behövs.
• Arbeta under ledare i köket.
• Arbeta dagligen med HACCP.
• Kommunicera effektivt med gäster, kollegor och avdelningschefer.
Kvalifikationer• En passion för bergen, vinter och sommar.
• Flexibel, effektiv, tar egna initiativ, är frempå, ser möjligheter och är extremt lösningsorienterad.
• Innovativ och kreativ, med många idéer.
• Prata och skriva flytande norska (eller en annan skandinaviskt språk) och engelska. Andra språkkunskaper är meriterande.
• Fokus på kunden.
• Restaurant School.
• Minst två års erfarenhet i yrket.
• Visst konditorerfarenhet.
• Besatt före maten.
• Kunna arbeta under stress.
Vi erbjuder
Jobb på två av de finaste hotell i den största skiddestination
Utmanande och hektiskt miljö.
Personliga Fördelar med Rezidor Hotel Group & Destination Trysil.
Kom och besök oss på fjällmässan i Gävle den 24 augusti eller på rekryteringsmässan Mora den 25 augusti.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kenneth.lilja@radissonblu.comMobil +47 91241898 eller
ronny.eriksson@rezidorparkinn.com Mobil: +47 90652865
Ansökan med CV elektroniskt till:
kenneth.lilja@radissonblu.com eller
ronny.eriksson@rezidorparkinn.comLäs mer om hotellet här:
http://www.radissonblu.no/resort-trysilhttp://www.parkinn.com/resort-trysilhttp://www.skistar.com/trysil/Vi söker engagerade och motiverade kockar
KörkortskravB
Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
Säsongsanställning
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-10-20
Ansökan kan skickas till e-postadress:
ronny.eriksson@rezidorparkinn.comKontaktRonny Eriksson 0047 90652865
FöretagRadisson Blu & Park Inn Trysil
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0047-62449000
Jobbnummer 2382754
Observera att sista ansökningsdag har passerat.