Kallskänka till Gastropol @Fenix Sthlm
Sabis AB / Kockjobb / Stockholm
2023-05-15
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kallskänka till Gastropol @Fenix Sthlm" (publicerad 2023-05-26) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida:
https://www.sabis.se/Nu är det dags för nästa etapp i vår senaste satsning Gastropol! I september öppnar Bistron till den nybyggda fastigheten Fenix i Hagastaden - ett stenkast från landmärkena Norra Tornen och Karolinska. I fastigheten kommer vi driva deli, bar, bistro, konferens, och även sköta servicetjänster i huset. Vi har även hand om takvåningen med tillhörande bar och utsikt över Stockholms takåsar. Nu söker vi dig som är en erfaren kallskänka och vill vara med i utvecklingen av Torsplans nya mötes- och mat destination.
Om rollen
• Skapa ett inspirerande och gott utbud av sallader & fika till vår deli-, konferens- och Festverksamhet där kunden alltid står i centrum
• Vara delaktig i dagens lunch-produktion
• Fylla på varor samt vara med och utveckla sortimentet
Du är också med och bidrar till en helhetsupplevelse i köket och håller därför rent och snyggt omkring dig.
Din profil
• Tidigare arbetat som kallskänka med minst 3års erfarenhet.
• Stort intresse, gedigen kunskap och trend medvetenhet om restaurang & deli.
• Som person arbetar du lösnings orienterat och är kreativ i arbete. Du tar vara på råvarorna och tänker närproducerat & ekologiskt
• Du är idéskapande och lyhörd inför gästernas behov
• Ansvarsfull, prestigelös och flexibel i ditt arbete
• Har enkelt för samarbete med kollegor
• Gillar ordning och reda runt dig och är bra på att skapa rutiner och kontinuitet
Meriterande
• Erfarenhet av varm kök
• Erfarenhet av KRAV-certifiering
Vi erbjuder dig
Ett roligt jobb på Sabis, som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål! Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner.
Publiceringsdatum2023-05-15Så ansöker duTjänstens är en heltidstjänst med tillträde är 21 augusti 2023 och varierande arbetstider under vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Food & Beverage Manager Mattias Berggren
mattias.berggren@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna
https://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Ersättning Enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-05-21
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888)
Arbetsplats Sabis
Jobbnummer 7776775
Observera att sista ansökningsdag har passerat.