Kallskänka Extra sökes

Dolcetto Espresso Bar / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Dolcetto Espresso Bar i Stockholm

Kort beskrivning av företaget: Dolcetto Espresso Bar är ett litet italienskt cafe som serverar kaffe, lunch samt catering. Vi som arbetar är från Sicilien och vårt koncept är specialiserat på färska italienska råvaror.

Vi söker nu 2 st kallskänkor omgående. Arbetstiden är på 3-4 timmar per dag, måndagar-fredagar. Även lördagar kan förekomma. Du som söker behöver vara tillgänglig tidiga morgnar.

Beskrivning av arbetsuppgifter: Förberedning av frukost och lunch t.ex smörgåsar, focaccia, sallader, bakning och såser samt hålla rent på arbetsplatsen.

Beskrivning av kvalifikationer: Du som söker pratar svenska god svenska och engelska. Detta för att kunna kommunicera med våra kunder. Pratar du italienska är det meriterande. Du har en god handhygien och ska vara stresstålig. Den som söker ska vara punktlig och kunna ha många bollar i luften. Erfarenhet av cafe/restaurang branschen minst 1 år är ett krav.

Rekrytering sker löpande.

Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Deltid
Timanställning vid behov Vardagar, lördagar kan förekomma

Publiceringsdatum
2015-11-25

Tillträde
Omgående

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-01-17
Vi tar emot ansökan via epost:
Ansökan kan skickas till e-postadress: dolcetto.espresso.bar@gmail.com

Kontakt
Beatrice 070-0170085

Företag
Dolcetto Espresso Bar

Adress
Dolcetto Espresso Bar
Arbetargatan 29
11275 STOCKHOLM

Kontorsadress
Arbetargatan 29

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0709-453076
E-postadress: dolcetto.espresso.bar@gmail.com

Jobbnummer
2546003

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Dolcetto Espresso Bar

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Dolcetto Espresso Bar: