Icehotel - Kökschef
Icehotel AB / Kockjobb / Kiruna
2019-03-14
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Icehotel - Kökschef" (publicerad 2019-07-05) ⬅️
Visa alla kockjobb i Kiruna,
Gällivare,
Jokkmokk,
Pajala,
Överkalix eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Icehotel AB i Kiruna Vill du jobba på ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken?
Vi söker just en kökschef till ICEHOTEL i Jukkasjärvi som kan leda vårt köksteam.
Varje år lockas gäster och besökare från över 80 länder till Jukkasjärvi för att få uppleva ICEHOTEL. Hotellet är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av 40 kreatörer och designers från hela världen. Med vår nya året-runt satsning ICEHOTEL 365 kan vi nu erbjuda våra gäster en snö och is upplevelse året runt. Vill du jobba med oss? Vi erbjuder dig ett roligt och spännande jobb på en attraktiv arbetsplats.
Om vår restaurangverksamhet:
ICEHOTEL Restaurant är vår största restaurang med plats för ca 160 gäster.
Vi har öppet dagligen, året runt. Här serverar vi dagligen frukost och lunch på buffé.
På kvällarna erbjuder vi en a la carte meny samt vår signaturmeny, där rätterna är serverade på istallrikar från Torne älv. Vi har stolt fokus på våra lokala råvaror och delikatesser så som ren, älg, fjällröding och åkerbär.
Hembygdsgården
Lite längre bort i byn, med utsikt över Torneälven ligger genuina och hemtrevliga Hembygdsgården. I det timrade huset från 1768 serverar vi på kvällarna god mat i en rustik och avslappnad miljö med plats för ca 70 sittande gäster. Endast öppen under säsong.
Verandan
Vårt nyaste tillskott. Under högsäsongen dec-mars har vi öppet dagligen och serverar en 12-rätters avsmakningsmeny. Plats för 16 sittande gäster per kväll.
Vi har även konferensluncher/middagar, bröllop, fester, minnesstunder, företagsevent och catering. Arbetstiden är både dagtid, kvällar och helger.
Publiceringsdatum2019-03-14Dina arbetsuppgifterDin uppgift är att leda vårt köksteam. Vi söker dig som älskar hantverket och utför det med yrkesstolthet, professionellt och med hög kvalitet. Vi ser gärna att du har en restaurangutbildning i grunden samt minst 3 års erfarenhet som kökschef eller 5 år i arbetsledande position i köket exempelvis sous-chef.
Egenskaper vi söker
• Du är stresstålig, lugn och pedagogisk.
• Kreativitet, nytänkande och en passion för bra råvaror är fokus.
• Naturlig ledare med en coachande ledarstil.
Tjänsten innefattar bland annat
• Menyskrivning
• Beställning av varor samt råvarukostnader, mm
• Inventering av varor
• Följa rutiner för egenkontroll
• Schemaplanering
• Rekrytering
• Personalansvar om en grupp på ca 20p. under högsäsong
• Ledning av den dagliga verksamheten
• Regelbundna avdelningsmöten
• Utforma och utveckla arbetsrutiner
• Introduktion av nyanställda
• Lönesättning i samråd med översittande chef
• Betyg och intyg till säsongspersonal
• Arbetsmiljöansvar
Du rapporterar till hotellets F&B Manager.
Vi ser svenska och engelska som ett krav.
På ICEHOTEL är vi alla företagets ansikte utåt samt värdar för våra många internationella gäster, vilket är ett stort förtroende och fint arbete. Därför värderar vi din attityd som en av dina viktigaste egenskaper. Som vår medarbetare vill vi att du ska förstå att du är viktig i både gästers och medarbetares upplevelse av ICEHOTEL, och upplevelsen är något vi alla bär med oss och förmedlar vidare.
Välkommen med din ansökan till
andreas.t@icehotel.comAnställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Antal platser: 1
Lön: Enligt ök
Frågor kring tjänsten
Andreas Tegestedt, Food & Beverage Manager
Telefon: 070 668 04 57,
andreas.t@icehotel.comSå ansöker duSista dag att ansöka är 2019-05-31
FöretagICEHOTEL AB
KontorsadressMARKNADSVÄGEN 63
Jobbnummer 4668632
Observera att sista ansökningsdag har passerat.