Hotel Skeppsholmen söker Köksmästare
Hotel Skeppsholmen AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel Skeppsholmen AB i Stockholm Hotel Skeppsholmen söker Köksmästare
Vill du arbeta i en inspirerande miljö vid vattnet med vällagad mat från grunden.
Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.
Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna som gärna får vara från vårt närområde. Det är viktigt för oss att jobba med det egna hantverket i köket.
Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Foundation/UNICEF och Project Playground.
Vi söker nu en Köksmästare till i driften till vår à la carterestaurang Långa Raden.
Food- & beveragedelen är en otroligt viktig del i vårt koncept och vi söker nu dig som tillsammans med resten av köksteamet vill vara med i vår resa mot framtiden.
Vi söker dig som arbetat några år som souschef eller köksmästare och vill ta ett steg ytterligare i karriären. Tjänsten skall tillsättas snarast och arbetstiderna kommer att vara varierande men med fokus på dagtid. Jobbet består till största delen av att vara i driften och leda personalstyrkan med en stadig och lugn hand. Du som Köksmästare rapporterar till Kökschef som även sköter den största delen av det administrativa arbetet.
Vi söker en kandidat som gillar att laga mat och vara väldigt aktiv i driften. En person med ett tydligt ledarskap och en förmåga att få med alla. Någon som är bra på att sätta rutiner och se till att de följs. Det är ett stort plus om du jobbat i en verksamhet med många olika delar då vi har både konferenser, event, a la carte och frukost. Ett krav är att du behärska svensk och engelska i både skrift då vi är flera olika nationaliteter i köket.
Arbetsuppgifter i korthet
• Sköta den dagliga driften i köket
• Skapa menyer i samråd med Kökschef
• Inventering/lagerkontroll
• Bemanning av kök och disk
• inköp
• Utveckling av arbetssätt och mat
Känns det som en tjänst för dig?
Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Skicka personligt brev och CV till
alexander@hotelskeppsholmen.se Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-06-04
E-post:
alexander@hotelskeppsholmen.se Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Köksmästare".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Hotel Skeppsholmen AB (org.nr 556722-3069),
http://www.hotelskeppsholmen.se Gröna Gången 1 (
visa karta)
111 86 STOCKHOLM
Arbetsplats Hotel Skeppsholmen AB
Jobbnummer 7738768
Observera att sista ansökningsdag har passerat.