Frukost- och matsalsansvarig Scandic S:t Jörgen
Scandic St Jörgen / Kockjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic St Jörgen i Malmö Scandic - hotell med sunt förnuft
Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet. Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med
bra kvalitet. Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft. Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många
människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla. Det ska vara enkelt. Det ska vara valuta för pengarna. Vi ska visa öppenhet. Man kan summera sättet vi arbetar på som "omtanke",
att bry sig om andra människor. Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster. Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners.
Scandic S:t Jörgen, i hjärtat av Malmö vid Gustav Adolfs Torg, är med 288 rum och 12 nyrenoverade konferenslokaler, restaurang och bar Malmös största hotell.
Är du rätt person att utveckla frukost- och konferensmatsal på Scandic S:t Jörgen? Kan du med energi och positivitet leda och motivera servismedarbetarna på Malmös största hotell?
Till vår frukost- och matsalsservering på Scandic S:t Jörgen söker vi en ansvarig ledare med höga ambitioner! Tillsammans med F&B-manager ansvarar du för bemanning, service- &
kvalitetsutveckling, beställningar, konceptuppföljande och coachning av hotellets serveringspersonal.
Du är själv delaktig i den dagliga driften och ser det som ett naturligt steg i utvecklingen av din avdelning. Du brinner för att ge god service till gästen och har förmågan att sprida denna
entusiasm bland dina medarbetare. För att lyckas i arbetet krävs att du har god planeringsförmåga, kan arbeta självständigt, är ansvarsfull samt flexibel. Då en del av personalen i vårt hus
är delad mellan din avdelning och andra på hotellet krävs god samarbetsförmåga över avdelningsgränserna.
Tidigare erfarenhet av restaurangdrift och servering är ett krav liksom personalansvar. Du är duktig på att kommunicera på svenska och engelska såväl verbalt som i skrift och har goda
datakunskaper. Vi erbjuder dig plats i ett framåtsträvande team där du blir del i hotellets driftsgrupp och rapporterar direkt till F&B-manager.
Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar via länken nedan.
För ytterligare frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Johansson, F&B-Manager, på 040-6934643 alt.
anna.johansson@scandic-hotels.com eller Henrik Ohlsson, Bitr.Hotelldirektör, på 040-
6934612 alt.
henrik.ohlsson@scandic-hotels.comVälkommen med din ansökan!
Publiceringsdatum2007-12-05Anställningstyp/arbetstiderHeltid tillsvidare
ErsättningEnl. avtal
Så ansöker duAnsök via vår Webb-plats:
https://scandic.easycruit.com/vacancy/application/137261/12797?channel=amv&iso=seSista ansökningsdag 2007-12-31
FöretagScandic St Jörgen
Stora Nygatan 35
21137 Malmö
Jobbnummer 68971
Observera att sista ansökningsdag har passerat.