Fazer Food Services söker köksmästare
Fazer Food Services / Kockjobb / Upplands Väsby
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Upplands Väsby,
Sollentuna,
Täby,
Upplands-Bro,
Vallentuna eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Upplands Väsby,
Sollentuna,
Täby,
Järfälla,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services söker en driftig, innovativ och utåtriktad köksmästare till vårt tillagningskök på Löwenströmska sjukhuset. Verksamheten består av tillagning och leverans av måltider till äldreomsorg, daglig verksamhet och sjukhus. Vi har både varm och kall produktion. Lunchservering för ca 200 lunchgäster per dag i vår restaurang Löwet på plats. Totalt gäller det ca 2000 portioner fördelat på både lunch och middag. Verksamheten är öppen alla dagar på året.
Vår mission är att skapa smakupplevelser!
Därför söker vi en utåtriktad, driven och erfaren köksmästare som tillsammans med enhetens restaurangchef och medarbetare vill vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har flera års erfarenhet som köksmästare, gärna från verksamheter inom vård och omsorg. Du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även god datavana.
Som person besitter du goda ledaregenskaper och har stor förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av måltidsutbudet och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är en utåtriktad, självständig och nytänkande person med ett gediget intresse för mat och dryck.
Publiceringsdatum2015-11-16Dina arbetsuppgifter• Huvudansvar för all matlagning (från grunden med färska råvaror),
• Menyplanering, utveckling av receptur
• Budgetering i samråd med restaurangchef
• Personalansvar för samtliga medarbetare i köket, personalplanering
• Huvudansvar för inköp via inköpsportal
• Huvudansvar för lager, råvaruhantering samt inventering
• Huvudansvar för egenkontroll
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Tf, restaurangchef Anders Ericsson 072-5465554
Arbetstid: Heltid, dagtid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning
Vi tillämpar löpande urval
Sista dag att ansöka är snarast dock senast 2015-12-01
Placeringsort: Upplands väsby
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen.
Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06, e-post:
lotta.n.backstrom@fazer.comVaraktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-12-01
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2531048
Observera att sista ansökningsdag har passerat.