Fazer Food Service söker restaurangansvarig i Ekeby Bruk
Fazer Food Services / Chefsjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Uppsala,
Håbo,
Enköping,
Upplands Väsby,
Sollentuna eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
I köket på Ekeby Bruk kommer vi att tillaga ca 1200 portioner skollunch varje dag. Vi tillagar, serverar och levererar god och näringsrik lunch till tre skolor i Uppsala.
Vi söker dig, en drivande och erfaren kock i ledande position, som vill hjälpa oss att utveckla denna verksamhet. För att nå dina mål så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål och skapar smakupplevelser. Till din hjälp har du kunniga medarbetare, en inköpsportal, en sektorgruppchef som support samt ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att förbättra verksamheten. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap är du drivande i utvecklingen av vår verksamhet och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person som tycker om att prata med och arbeta nära barn och ungdomar.
Du kommer att ha ansvar för restaurangens finansiella resultat och personal samt kontakten med rektorer, elever och lärare. I ditt ansvarsområde ingår också hygienfrågor såsom egenkontroll och HACCP.
Du arbetar självklart utifrån Fazers värderingar: Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete
Vi förväntar oss att du:
• brinner för att laga god och näringsriktig mat till barn och ungdomar
• är en erfaren ledare med pondus men ändå är prestigelös
• har flerårig erfarenhet att arbeta med resultat- och budgetansvar
• har god administrativ förmåga
• är van att arbeta i team och vill utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare
• är väl bekant med att laga mat i stora volymer utan att tumma på kvalitén
• talar och läser svenska språket obehindrat
Publiceringsdatum2016-05-02Kvalifikationer• du har utbildning inom restaurang/storkök och erfarenhet av tillagning av specialkost
• du har arbetat med liknande uppgifter i minst 3 år
• du har dokumenterade kunskaper inom HACCP
Arbetstid: 40 tim/vecka. Måndag - fredag.
Tillträde 2016-08-01
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns (Kommunal). Uppehållstjänst tillämpas.
Har du frågor kring tjänsten vänligen ring sektorgruppchef Åsa Ericsson, 070-218 20 41.
Din ansökan skickar du senast 2016-06-10, urval och intervjuer sker löpande
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-06-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2820525
Observera att sista ansökningsdag har passerat.