Excecutive chef Clarion Sign
Clarion Hotel Sign / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Sign i Stockholm Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Stockholms mest passionerade affärshotell söker en engagerad och passionerad Executive Chef.
Clarion Hotel Sign är Stockholms största hotell med 558 rum. Det är ett fullservicehotell med à la carte restaurang, Selma City SPA, samt stor event-och mötesverksamhet. Hotellet ligger invid centralstationen mitt i Stockholm city.
Vi söker en Executive Chef som ska vara med i hotellets spännande utveckling. Executive chef blir avdelningschef inom Hotellets Food & Beverage-del. Här finns också bankett- och festvåningsverksamhet, hotellfrukost, room service, American Table Brasserie & Bar, samt SPA Bar.
Vi söker en kompetent, ödmjuk och driven ledare för att stärka matupplevelserna på hotellet. Den vi söker kommer att ingå i ett team avdelningschefer och rapportera till hotellets Food and Beverage Manager, samt i förekommande fall även till HK-funktioner.
Clarions vision är att öka livskvaliten för både medarbetare och gäst och det gör vi genom att, i vårt dagliga arbete, visa och känna energi, mod och begeistring. Vi har en utpräglad "ja-attityd" och ordning på vår arbetsplats. Om detta stämmer med hur du och andra ser på dig och hur du vill arbeta, så vill vi få din ansökan!
Som Executive Chef är du ytterst ansvarig för köksverksamheten på hotellet och du är en del av hotellets Management team. Ditt fokus kommer att vara att, tillsammans med ditt team, koordinera, planera och utveckla produkten och kökets resurser/ råvaror på ett effektivt och hållbart sätt. Vi är arbetar aktivt med att minska vår belastning på miljön och vi vill dessutom nå bästa tänkbara resultat avseende kökets övriga KPI:er.
Vi lägger stor vikt på dina personliga ledaregenskaper och viljan att utvecklas tillsammans med oss. Du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom hotell samt förstklassig restaurangverksamhet och en god känsla för kvalitet, service samt viktiga frågor som rör hygien, myndighetskrav osv..
Tjänsten som Executive chef innefattar bl a
• Totalansvar för råvarukostnad och inköp vad gäller kök samt att uppsatta mål hålls varje månad.
• Personalansvar för de olika köksavdelningarna samt diskavdelningen.
• Driva/inspirera och vidarutveckla din personal, t ex genom kontinuerliga samtal (1-2-1), avdelningsmöten, cross-training osv.
• Strukturera och utarbeta en klar handlingsplan för dina avdelningar med klara mål inom de olika bedömningsområdena såsom rvk, gästnöjdhet , kvalitet/hygien, Haccp ,inköpslojalitet mm
• Stärka och utveckla produkter och kvalitet kontinuerligt
Vi söker dig som
Har god förmåga att skapa bra relationer med kollegor och gäster. Ser värdet i att arbeta med ledarskap och är intresserad av människor. Är starkt drivande, ansvarstagande och ödmjuk som person.
Gillar att arbeta strukturerat med ordning i stort och smått Är resultatorienterad och har ett genuint intresse för att göra ett bra resultat för din avdelning. Är välinformerad om trender och nyheter inom ditt område.
Är uthållig och långsiktig i ditt arbete
Kompetenskrav:
Dokumenterad kockutbildning
Goda ledaregenskaper och bred ledarerfarenhet (dokumenterad) om minst tre år. Minst 6 års arbetslivserfarenhet av matlagning på hotell och restauranger
Erfarenhet av såväl små som stora banketter, bufféer, cocktails, mingel samt stor hotellfrukost Gedigen kunskap i, och erfarenhet av, menykalkylering, inventeringar samt beräkning/planering av råvarukostnad och personalkostnader.
Anställningen är heltid och tillsvidare, efter genomförd provanställning.
Arbetstiderna varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse.
Skicka din ansökan med cv och personligt brev senast den 10 augusti. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor, kontakta Food & Beverage Manager Anna Haxne Tel 073-048 67 33 Mail
anna.haxne@choice.seClarion Hotel består av 27 fullservicehotell centralt belägna i större städer eller vid flygplatser i Norden. Sju år i rad har Clarion Hotels blivit utnämnda till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award. Clarion har ett fokus på att skapa levande mötesplatser för affärs-, konferens- och fritidsresenären. Målet är att vara den mest passionerade affärshotellkedjan. Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels som är Nordens mest spännande hotellkedja med över 180 hotell i Norden och Baltikum.
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
Publiceringsdatum2016-07-07ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-08-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagClarion Hotel Sign
AdressClarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35
10126 Stockholm
KontorsadressÖstra Järnvägsgatan 35
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2945826
Observera att sista ansökningsdag har passerat.